vineri, 20 martie 2009

Salut, sunt Ghiță și conduc prost.

De ceva timp, o modă prinde teren în rândul șoferilor, de la TIR până la trăbănțel și aștept chiar și pe scutere, mopede și biciclete să văd Plăcuțe cu nume/mesaj amuzant. De ce? întreb cu disperare în glas!

De ce ai vrea să îți pui o plăcuță (ea e oricum mare) cu numele? Să fie înjurătura mai precisă? Adevărul că și eu mă simt foarte aiurea să îl înjur pe unul și să se simtă toată intersecția. Așa totul e mai clar... parcă încep să văd avantajele acestei plcăuțe. Dar le văd din prisma celui care apostrofează.

Și dacă nu e o plăcuță cu nume sigur e altceva din larga gamă: Caut femei, Cabină de probă, Mitocan cu acte, Protejat de Iisus, Conduc prost, ecetera ecetera. Și dacă nici așa nu ai atras atenția în trafic, mai ai o ultimă alternativă: numărul de la mașină să transmită un mesaj „egzact” și clar. Din România adunate, vă enumăr prea puținele găsite: SEX (nu mai are nevoie de prezentări), FeUTe (a se lectura printre e-uri), BOS, SEF. Aștept cu nerăbdare să observ următoarele: BOU, COK, SPM, KKT, VAK, ecetera ecetera.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template