luni, 23 martie 2009

O lume nebună nebună!

Ultimele 24 de ore au fost pline de informații, care mai de care mai șocante. Am aflat că tânărul Cristi este gravid și nu e simptom pe care să nu-l aibă. Să fie cu poștașul sau lăptarul?

Cercetătorii chinezi sunt pe punctul să descopere un vaccin care să vindece populația de HIV/SIDA. Minunat. Dacă tot nu a mers cu rugăciuni și mătănii se poate și altfel. Și cum a fost o boală produsă și comercializată la pachet, se poate și vindeca. Doar că durează pentru că, repet, a fost mult mai important să inventăm NIȘTE bombe și modalități să ne distrugem.

În timp ce observam pe Discovery emisiunea cu „Mașinării din fier vechi”, am observat cum programul cu pricina a dat cu mucii în fasole la capitolul Ecologism, Umanitate și Protecția Animalelor. În serial, două locomotive rudimentare aveau un traseu de parcurs și pentru a fi mai antrenant, erau nevoite să oprească la semn, adică un OU DE STRUȚ! Cum vă imaginați, „ouălele” au fost făcute omletă și cu un țipăt demn de un yankeu, YHA! Să ne bucurăm cât mai avem ce distruge că apoi... Oare o să ajungem la arderi pe rug și spânzurări publice pentru amuzament?

Pentru cititori. În partea dreaptă a blogului am un banner cu Voluntariat. Dacă vreți să vă înscrieți, completați un formular și o să vă caute cineva care vă consideră necesar. Nu e nevoie să îți „omori timpul”. Precizezi în formular cât poți lucra. Înscriere plăcută și HAIDA!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template