joi, 5 martie 2009

Lupul cel rău e pe felie cu vânătorul.

A fost o singură dată, că dacă era de mai multe ori nu se mai preciza...

Într-o zi cu soare plombat, mai exact 4 noiembrie 2006, Scufițul Fucșia se ducea la bunicuța lui (nu Bunicuța Porno, asta e clar) cu mâncare și note bune de la școală. În jurul orei 18:30, Scufițul a intrat în Pădurea de Rododendroni care făcea legătura dintre FerenTexas și MărgelatuLand. Pericolul era iminent. În aer puțea a parfumul lui Liiceanu, semn că frecventase zona, iar după blocurile gri era Vasile ALecsandri care, wow!, scria poezii.

După numai 15 pași pe potecuță, Scufițul a fost atacat de patru lupi dotați cu iatagane, AK-47, armele furate de la Ciorogârla, două pistoale cu apă și o poză cu Magda Ciumac la bibliotecă. Fiind presat de cei patru și de cuțitul în stomac, Scufițul a renunțat la ce avea mai valoros: telefonul fix cu vibrații și Snake 2. La numai cinci metri de eveniment lumea stătea pe fotolii, mânca popcorn și viziona cu interes acest film de acțiune. Știm cu toții că românul nu se implică dar se pricepe la privit.

Speriat, Scufițul fuge la vânătorul cu chipiu și raportează într-un suflet cele întâmplate. În 10 minute sunt la locul faptei, unde cei patru lupi vindeau telefonul pentru a duce bobo (coca, ina, mari, juana, hero și ina) la pupi(le). În învălmășeala creată sunt reținuți doar doi din ce patru lupi, unul fiind scăpat ca săpunul la dușurile din pușcărie... cu intenție. Unul din lupi este prins cu un cuțit de 25 de cm la el, dar nu a pățit nimic deoarece era unghiera lui portabilă. Adevărul e că la capătul cuțitului avea o furculiță, foarfecă, pilă, șpaclu, bidinea, sandwick maker, extinctor și o gonflabilă pentru urgențe.

După ore întregi de interogări și recunoașteri prin geamuri fumurii, Scufițul pleacă spre casă cu nervii la pământ și telefonul furat. Cei doi lupi sunt duși acasă de vânător... poate mai fac și ei un rumy sau un macao.

3 ani mai târziu...

...Scufițul primește o scrisoare de la Parchetul de pe lângă Pereții Sectorului „Care nu este”, și află că ancheta a fost închisă și telefonul fix probabil este pierdut în... meandrele concretului. Cei doi lupi au fost absolviți de orice vină deoarece, așa cum spune și în scrisoare, în timp ce Scufițul era jefuit în Pădurea de Rododendroni, cei doi războinici jefuiau în altă parte a cartierului. Deci să nu le punem în cârcă încă un jaf, da! Că băieții ăștia nu primesc spor pentru furturi suplimentare, Rozaliule! Să ne fie trăirea ușoară. Și apropo, când mai ies vânătorii să fileze hoții de telefoane poate nu stă lângă ei să le recomande un preț de vânzare, că nu știu ei piața, da!?

Morala? Ghici ce începe cu PU și este mâncarea lupilor, vânătorilor și proCURorilor? PUfarine!

Această poveste a fost și este adevărată, că de nu ar fi nu s-ar mai blogări.

De la mine pentru tine...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template