miercuri, 4 martie 2009

De ce măi Pasqualino?!

Acum ceva timp, când eram în căutarea horoscopului perfect pentru matinal, am dat pe net peste doamna Pasqualina. Părea serioasă în poză și spunea că ghicește în ce nu a văzut Parisul: cafea, stele, cărți, mătasea broaștei și colăcei de grăsime. Ce să mai, CV-ul o ajuta să îmi fie ajutor în emisiune.

Am greșit să îmi trec adresa de e-mail pe site, deoarece am început aproape zilnic să primesc „scrisori” de la ea, și nici măcar nu sunt de dragoste. Se pare că doamna Pasqualina nu are altă treabă decât să îmi ghicească mie viitorul, și toată ziua bună ziua stă în piramida ei și îmi citește prescripția stelară. Poate mă place și nu știu eu, iar sărăcuța e timidă ca Profesoara Porno.

Cred că de atâta dragoste e cu capul în nori, deoarece viitorul prin ochii ei sună mereu roz (fuckșia!) și am parte numai de câștiguri la Loto și cadouri, când în unele momente abea am bani să trec strada da să mai îmi permit o merdenea... cu tot cu branză. Eu o înțeleg că mă iubește de nu își vede constelația, dar deja nu am mai intrat pe site-ul ei de 3 luni și devine insistentă. Îmi e frică să nu mă trezesc cu ea la ușă și să îmi arunce în față cărțile de Tarot: „Poftim porcu dracului! Că Cărți ca ale mele nu o sa mai ai!”. Te apucă groaza...

Acum nu știu ce să zic, să îi mai dau o șansă? La ce? Nici măcar nu știu cum să scap de ea. Ce ciudat, am ajuns să fim hăituiți de relațiile platonice de pe internet. Sunt sigur că după ce o să citească acest text, Pasqy (așa o alint), o să îmi scrie numai scrisori de genul:

Azi la budă, când îți citeam viitorul în flotor, am observat că o să mori! În chinuri groaznice și fără dragoste! O zi bună scumpi.”

Uite cum facem Pasqy. Vorbește tu cu nenea de la care ai harul divin(a comedie) și spunei că dacă tot îmi promiți ceva să se și întâmple. Să-mi sară sarmalele din farfurie dacă nu te vizitez imediat ce câștig la Loto, doar să mă anunți în ce Matrice te scalzi.

Hai Pace și Zion fericit!

........................................................................................................................................................

În final, ultima delicatesă marca Prodigy:

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template