marți, 24 februarie 2009

Violați de macaronari.

În focul acesta al discriminării și în timpul Campionatului Mondial de PIE-ÎN-RO (pietre în români), am decis să mai aduc la cunoștiință încă o fărădelege comisă de italieni.

De mai mulți ani, noi, cetățenii cinstiți plătitori de taxe și impozite, suntem mințiți în față! Ne lăsăm duși de nas de cretini care zbiară „WOW! Incredibil! Senzațional!” și suntem buzunăriți.... Monstrul, inventat din câte se pare de macaronari, se numește Teleșomping și precum un virus atacă mințile înfierbântate ale celor care găuresc fotoliul cu fundul și telecomanda. Suntem folosiți în ciuda voinței noastre de maimuțe (TLP din nou scriu pentru concursul tău, precizarea fiind interpretată la modul „omul se trage din maimuțe”) și duși de nas cu produse făcute pe vapoare de carton. Produse la care un invitat zbiară ca scos din peșteră: „E fenomenal! Nu am văzut în viața mea un aspirator! Wow. Și ăsta face ce fac și celelalte doar că îl împingi cu fundul! WOW!”

Apare des un domn cu chelie care ne prezintă de la tigăi minune, creme de ghete minune, gonflabile minune (cauciucul românesc nu mai e bun, hă?) până la ceară de mașină. Omul le știe pe toate și le are pentru toți. Suntem furați! Tigaia minune nu gătește decât limbi de pantof și acelea lipite cu ceară de mașină. Gonflabila minune e o parașută (la propriu, parașută de avion) care se găurește după două sărituri iar crema de ghete îți tocește pantoful cu cioc. Să nu mai vorbesc de aparatele de fitness care se dărâmă pe tine. Dacă nu ai murit în 30 de zile poți returna obiectul în starea inițială... Ha ha!

Fiind copil, prosti eu mai făceam. Una din ele a fost să achiziționez de la Chelu o tigaie minune pentru clătite și omlete jmechere. Principiul era simplu: tigaie cu două fețe. Dar procesul de folosire era dăunător spectatorilor. Bine că am tapetat pereții cu clătite. Măcar atât...

Aici închei apelul meu la salvare națională. Așa că dragi români aruncați cu televizoarele și tigăile noastre vechi și lipicioase după toți care vin să ne vândă produse minune și să ne fure „minunile” siliconate...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template