vineri, 6 februarie 2009

Rușine brânzarilor și macaronarilor (extremiști)!

Să parcurgem acest manifest de protejare a demnității naționale pe bucăți. Sătul de rahaturile extremiștilor italieni și austrieci am decis să mă documentez puțin pentru a îmi apăra identitatea de violator, cioară hoață sau orice alte epitete am mai primit noi ca nație. Comportamentul UNOR români peste hotare este de neacceptat, dar generalizarea și instigarea la xenofobie e o crimă la fel de mare... dacă nu chiar, mai mare.

I. Austria
Sincer, în Austria nu îmi amintesc să fi existat români care să fure sau să violeze fiind totuși o țară unde compatrioții noștri pleacă pentru o lume mai civilizată. Oare să fie asta problema? Că românul e zidar/ strungar/ gunoier mai bun ca austriacul și „fură cu nerușinare” un loc de muncă? Foarte posibil dar nu e românul un fel de „negru pe plantație” (metafora nu are nici o doză de rasism) care muncește pentru prosperitatea unui stat care nu îi este nici mumă nici tufă?
Trăiam cu impresia că politica e cretină și șocantă numai în România. Uite că nu e așa. Partidul extremist din Austria a făcut pentru a doua oară la rând o serie de afișe electorale cu caracter rasist/ xenofob. Și dacă panourile electorale nu sunt influențabile avem și jocuri în care „mâna dreptății austriece” protejează ”mărul prosperității” de ciorile invadatoare. Click ca să te convingi!
Frumos! Să învețe copilul de mic cum e cu „prădătorii” care vin să măture străzile la noi.

Pentru orice cetățean din Austria care din orice motiv îmi citește blogul, cât și pentru românii care sunt în căutarea afrontului perfect, am să enumăr câteva nume cunoscute (vedete internaționale): Wagner Waltraud (300), Underweger Jack (12), Thaeter Frank (2), Schenk Hugo (4) și ultimul intrat pe listă Josepf Fritzl. Ce au toți în comun și ce îi face așa faimoși? Sunt criminali seriali sau psihopați, direct de acolo din țara „civilizației”. În paranteză avem numărul de victime (morți, uciși, secerați, etc.), iar Fritzl este un caz aparte fiind doar un nebun care și-a sechestrat fica timp de 24 de ani și a făcut și „ceva” copii cu ea.

Marea majoritate a criminalilor pe care i-am enumerat, și mulți alții, erau niște frustrați sexual care sincer (o să sune morbid), nici un viol nu puteau să îl facă „pă bune”. Sodomizau cadavre și chestii de gen. Iar domnul Wagner (300 de morți) era un medic renumit pentru faptul că de la el din cabinet nu mai ieșeai cum intrat. Adică viu. Avea o plăcere să „pună stăpânire pe viață și moarte” (conform declarației personale de la proces). Și ca să închei cu Austria, mai am de precizat doar că, personalitățile de mai sus au omorât și peste hotare.

P.S. - Hitler ce era? Aham...


II. Italia
Ca și în cazul de mai sus, românii care violează și fură sunt de neacceptat, dar generalizarile sunt prostești și inumane (țara în care e țara lui Papa).

În Italia, românii lucrează de mulți ani: zidari, sculeri matrițeri, gunoieri, prostituate, prostituate-vedete, vedete, fotbaliști, etc. Plus, românii rămași acasă sporesc economia cizmei deoarece: TOATE PRODUSELE MIRACOL de la teleshoping sunt „made in Italy”. Așa că trancariciu de vibro-masaj care te electrocutează sau tava de gătit ecologic fără ulei, care se aprinde ca o banană flambată, sunt din țara în care NICI pastele nu au fost descoperite (vezi în istoria Chinei).

În materie de criminali, Italia „rupe norma” cum se spune, numai Toffania având peste 600 (șase sute!) de victime. Și e o listă uriașă. Au fost mai spornici și mai „profi” decât austriecii. Tot ca o completare, Alde Mussolini de unde era?

........................................................................................................................

Sper că textul meu a scos în evidență faptul că fiecare țară are „merele” ei (pe site și în istorie, România are maxim 5), iar atitudinea de a generaliza este complet eronată. Pe final, filmul următor este mai mult decât binevenit.






0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template