duminică, 22 februarie 2009

Rasa pură e nebună.

Pe fondul scandalurilor din Bocanc şi pe fondul unor seri albe din buricul oraşului, Capitală chiar, numit Bucureşti, am descoperit că acest grup care se diferenţiază de restul prin pseudonimul de "rasă pură" e chiar impur. Să narez...


În autobuze eram familiarizat cu cocalarus primus dar cum evoluţia este valabilă şi corectă (poftim TLP, m-am înscris în concursul tău) specimenul a trecut la vărgatus porcus. Mai exact, trei specimene, au violat spaţiul autobuzului în care mă aflam.


Liderul grupului, pentru că asta părea, era un urangutan cu ceafa groasă, îmbrăcat militărește . Restul erau șterși și insignifianți în fața „generalului”. Fiind un adevărat lider, Mojo Jojo de România, era primul care pornea o acțiune, chiar dacă aceasta era de: a râgâi ca porcul, a înjura, a urla și mostra finală de inteligență, de a distruge cu picioarele o bancă. Eu sincer nu știu ce e mai dăunător unei societăți: oameni fără personalitate cum sunt cocalarii, sau cei care se lasă conduși de mentalități dăunătoare?

În încheiere am ales să pun o poză cu unul dintre cei mai înverșunați contestatari ai acestui grup de „băieți răi”. Valy Stan-X.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template