joi, 10 iulie 2008

Pericol de teribilism.

De ceva timp, Bucureştiul devine o capitală europeană, unde cetăţenii înţeleg "cum stă treaba" cu ecologia şi folosirea mijloacelor de transport de dimensiuni mici. Numai că acest aflux de scutere nu a dus doar la micşorarea traficului, ci şi la micşorarea duratei de viaţă. De ce?

Pentru că există oameni frustraţi. 3 motive:
-născuţii foarte lent, au o tendinţă sinucigaşă şi criminală spre "viteză co*ie" că dă bine la păpuşe sau îl impresionează pe "Pisi". Să vezi impresie pe măt* când nu o să mai aibe ce aduna din tine să pună în coşciug.
-frustraţii că nu au carnet, sau nu au bani nici de o merdenea, dar să îşi mai cumpere un "motor". Aşa că strând cureaua la pantaloni, îşi cumpără un scuter care nu necesită permis şi nici 8 clase, "şi hai frate să colindăm".
-simplu...proşti făcuţi grămadă.

Zilnic accidente, că puştanu` cu scuter sub el, şi ciocoflendera în spate, se bagă aiurea în intersecţii, calcă oameni pe trecerea de pietoni, merg pe trotuar cu viteză, şi din spatele ochelarilor lor de muşte bete, tot ei sunt "jmecheri".

Din partea mea, pentru toţi proştii, "smecherii", vitezomanii, curajoşii, agaricii cu scuter şi "motor", un mare MURIŢI! Nu ştiţi cum? Uite...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template