miercuri, 9 iulie 2008

Lucica my love!

Lucica. Fata visurilor, tânăr fruct al pasiunii, rod al dragostei pure dintre o mamă foarte religioasă şi un tătic venit devreme din armată din cauza unor probleme psihice. Prea mult simţ cazon.

Crescută în flotări dimineaţa, rugăciuni şi alte plecăciuni la prânz iar la final, înainte de culcare, un marş în jurul satului şi alte rugăciuni. Pentru mămică ea va ajunge fată de preot, "Să te strige lumea prin sat ", iar tatăl o alinta mereu înainte de culcare cu apelative ca "băiatul, cu sâni, a lui tata", sau "bărbăţico, ştii că sexul se schimbă nu? Să nu uiţi niciodată asta...A da, şi tata te iubeşte!".

Trecerea anilor i-a adus un loc de muncă în capitală, ca funcţionară la un ghişeu de "Relaţii cu clienţii". Cum tasu murise demult în timp ce exersa AMBUSCADA (unii vecini sunt mai fricoşi şi reacţionează violent la astfel de sporturi extreme ca armata), a decis să îşi aducă şi mama în Bucureşti.

La cei 45 de ani, Lucica nu avea următoarele: respect de sine, bani să traiască decent, siguranţă, o familie, un iubit, măcar un copil din flori (de fapt himenul ei era betonat de atăta rigurozitate maternă). Pe la frumoasa vârsta de 30 de ani făcuse câteva crize de epilepsie (nervi slabi, lipsa unor nevoi-da oameni buni, sexul era deja o nevoie pentru Lucica, astfel încât avea ieşiri nervoase şi de nimfomanie, de speriat bărbaţii în lifturi). La 19-20 de ani arăta foarte bine, dar mama ei i-a interzis orice relaţie ca să nu fie ispitită în păcat.

De Lucica se apropia menopauza, şi de măsa mumificarea. Aşa că hotărâse să se sinucidă. Să facă şi ea un gest liber-pe proprie răspundere. Să sară de la balcon? Rău de înălţime. Spânzurătoare? Prea "comercial". Pastile? Rămâne măsa fără pastile şi o bate până se întoarce din drumul spre lumină. Ce? Cum? Unde? Timp de 3 luni, creieraşul ei, oricum în stare de legumă, a gândit în gol, până a făcut POC! Neuronii au cedat şi Lucica a rămas senilă şi cu salivă în colţul gurii. Îndrugea mereu cuvinte vulgare aşa că a fost internată la un spital de nebuni.

Şi-a găsit sfârşitul drept cobai pentru doctori. Tunsă scurt băieţeşte cum a vrut tasu, virgină cum a vrut măsa şi nebună cum era logic dacă ai citit de la început.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template