luni, 7 iulie 2008

Metro-căruţa cu 1 cal PUTEre.



Cei care merg cu metroul de mult timp au observat cum "brişca" ajunge acum la intervale de 10 minute, când pe vremuri dura uneori şi 5 minute. În mare problema e în felul următor: s-au spălat bani, s-au "pierdut" bani chiar, şi firma care trebuia să cureţe vagoanele de flegme, gume şi graffiti au zis că ei nu lucreaza pe "sărut mâna", aşa ca Metrorex a retras un număr mare de vagoane şi a cârpit să scoată ce e acum.

Abonamentele se scumpesc cam de 2 ori la trei luni, cu 1-2 lei, şi nu ar fi mare problemă dacă nu ai face barbă (e valabil pentru ambele sexe) la ghişee, deoarece cozile sunt mari, şi doamnele sunt prea sictirite să lucreze "mai cu talent".

Trebuie să recunoaştem că la metrou suntem în siguranţă. Bătrâneii de la BGS sperie pericolul cu prostata şi osteoporoza. Have no FEAR, GRANNY`s here!

Problema abea acum începe. Metroul şi-a făcut un obicei prost de a face cam 40 de minute de la Piaţa Unirii până la Republica. Mai stă câte 5 minute în staţii, se mai opreşte pe drum. Numai că azi a stat aproximativ 15-20 de minute în staţie la Titan. Oricât de frumoasă e staţia Titan, dupa 15 minute nu prea mai ai mare lucru de văzut. Apoi se aud în boxe: "Ne cerem scuze pentru staţionare. Pentru înjurături sunaţi la XXXX". Şi dacă nu am credit? Pot înjura la faţa locului?

Îmi place acest oraş, în care tramvaiele se rup în două (nu în figuri), autobuzele se îneacă în flegme şi metroul stă ca iapa-n drum.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

La final o melodie frumoasă.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template