duminică, 27 iulie 2008

Influenţă muzicală...

Azi revin şi vă anunţ că sunt mândrul unchi al unui mic pacăr.
Pentru că nu am putut să îmi tund şi nepoţica chelsea (e o tunsoare), m-am mulţumit cu nepoţelul. E mic, e băiat şi rezitenţa familiei e mai mică, şi se pare că o să aibe parte de multă influenţă din partea mea.


După cum vedeţi, se simte bine în pielea lui. Şi în poza care urmează o să vedeţi că e foarte bine integrat în lumea lui...


Da. Am terminat cu Bebe Pacărul, şi urmează dialogul: "Eşti unchiul lui!" "Da." "Awwwww! Soooo sweet! El, nu unchiul.", şi oricum el a vrut să semene cu mine, să nu aud comentarii, eu doar l-am dus la frizerie, şi am schimbat puţin din aspectul lui :D Cel puţin nu îi fac poze cu euroi în mână sau în Bemve, să moară duşmanii lui de la grădiniţă.

De la ce am pornit. Ţin minte când eram la fel de mic, faptul că tata punea Led Zeppelin, Queen sau ce casete vechi mai avea, la un Fischer din 19toamna. Venea de la muncă, scotea o casetă pe care o lustruia zilnic şi dădea drumul la muzică. "Uite aici solo....mamă ce face ăsta la chitară!". El chiar punea suflet în muzica pe care o asculta...şi eu am crescut fiind un mini-tata. Cu plete, geacă de piele şi blugi rupţi. Nimic nu ma schimbat şi nici nu o să o facă, la fel cum sper ca influenţa mea asupra nepotului să rămână.

Voi când eraţi mici nu a-ţi fost luaţi de mânuţă de cineva şi pus în "faţa" stilului ABSOLUT de muzică? Sau aţi descoperit rock-ul, punk-ul, rap-ul, etc singuri?

Imaginaţi-vă ce muzică a-ţi fi ascultat acum fără persoana aia...

3 comentarii:

Anonim spunea...

In mod sigur as fi ascultat o muzica normala nu rock,punk sau alte cacaturi si in mod sigur nu mi-as fi batut joc de parul unui copil doar ca sa ma dau mare, cica il influentez.

Cuvantul meu spunea...

atunci sa fie manele...si nu e influenta...tu nu aveai persoane cu care doreai sa semeni cand erai copil. sau esti asa o persoana integra si "unicata"?

Anonim spunea...

cata inteligenta pe capul acestui anonim ;))

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template