duminică, 20 iulie 2008

E duminică...

E sfârşitul săptămânii şi eu putrezesc pe scaunul de la muncă. Încerc să mă menţin treaz de frica faptului că o să adorm "în post". În căşti am numai muzică de adormit copii şi ştirile în presă sunt hilare: maneliştii ruşi umblă în Porsche poleit cu aur (deci se poate şi mai rau...), risc de atentat din cauza filmelor porno (ai maică?!).

Mai e o ştire bună, doi britanici riscă 6 ani de închisoare pentru că au fost prinşi făcând dragoste pe o plajă în Dubai. La noi sunt unii care fac "dragoste" de mai bine de 6 ani şi nu îi mai prinde nimeni. Ce înseamnă bunul simţ la români? Laşi omul în treaba lui nu-l deranjezi...îl mai şi timorezi cu faze ca "puşcăria te mănâncă!", "să faci fandări dastea la mama ta acasă, nesimţitule!" sau vechea "să nu aibe săpunul aţă, la duşuri, puşcăriaşule!".

Elvis era ţigan. Auzi Vadim! Ce zici? "Return to sender" sau "Love me tender"...cicalaca cichi can!

Şi ultima, că nu mai pot să îmi ţin fruntea de somn (viitorul ţării e pe mâinile unor adormiţi), un om a murit de la o supradoza de apă...nici să te îmbeţi nu mai ai cu cine. Serios! Uite şi tu! Apă tăticu!? N-ai cu cine domne...nişte cirotici non-alcoolici, bolnavi de la atâta Perrier.

La final o melodie...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template