marți, 27 ianuarie 2009

Vând maşină... la două mâini.





Dragă cititorule, criza economică are efect şi asupra mea aşa că sunt nevoit să îmi vând maşina. Este o licitaţie deschisă aşa că aştept cele mai mari oferte.

Autoturismul aparţine companiei K Dru, moderul K Dric.
Acest monstru pe două roţi atinge o viteză de 4 cârje putere (2 iepe moarte în vechiul sistem metric), şi atinge 100 de kilometri pe oră doar dacă o persoană de 100 de kg se aruncă cu K Dric-ul de la balcon.

Construit pe un şasiu rezistent din Fier Forjat Furat (cei 3 F, noua descoperire indoneziană în domeniul auto), maşina poate fi achiziţionată şi cu parasolar, suport proteză de şold şi oglindă retrovizoare amplasată crăcăneişăn (între craci). Pot vinde şi modelul din fibră de carbon şi vată de sticlă, dar îl recomand pasionaţilor de tuning şi viteză pe trotuare.

Tapiţeria este din stofă, dar pentru un plus de 200 de euro pot pune piele de şinşila. De asemenea, pot instala aparatul de vibromasaj.

Roţile sunt din silicon (silicon + botox) şi permit drifturi pe orice vreme, fie ploaie, soare, brumă sau zăpadă.

Garda este joasă aşa că multă grijă la parcarea cu faţa. Maşina are servo-direcţie şi e dotată cu sistemul de frână "pe burtă".



Pentru ieşirile pe autostradă, autoturismul are ochi reflectorizant, pentru a fi observat de la distanţă. Mânerele sunt făcute pe modelul Suzuki 300.

K Dric se mulează pe orice vârstă! Aştept primele oferte.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template