joi, 8 ianuarie 2009

Moartea vine prin spate.

Alexandru Mijitu era un tânăr de 27 de ani care provenea dintr-o familie cu un statut financiar bun, dar un dezinteres total pentru viaţa şi viitorul tânărului cheltuitor. Spre deosebire de alţi tineri, Alex nu cheltuia banii părinţilor în cluburi ci finanţa secte care făceau spirale şi consumau pe post de Cola, pipiloi.

Nu era pretenţios cu el şi nici cu fetele cu care umbla. Da. Umbla cu mai multe odată pentru că într-o spirală nu mai poţi ţine evidenţa actualei şi fostei.

Ajuns la o vârstă, 33 de ani, decide să se retragă din sectă şi se însoară cu Hrişna, domnişoară (nu trecuse prin toată spirala) care avea ca hobby-uri nudismul, chematul ploii şi dansatul prin cimitire.

Cuplu modern. Alex (fire extrovertită şi personaj modern, fiind în pas cu moda sex shop-urilor) o forţa pe Hrişna să îi facă poftele, chiar dacă acestea, în registrul babelor, erau cotate ca: "vai maică, ce ruşine. PIEI DRACE!". Conform poliţiei, tânărul nu ezita să îţi ameninţe sau să îşi lovească soţia cu vibratorul. Sătulă până peste cap de reproşurile soţului ("cătuşele sunt reci", "pantalonii de piele nu sunt călcaţi") aceasta şi-a omorât soţul cu arma cu care a fost terorizată. Conform anchetatorilor, doamna Mujitu şi-a atacat mişeleşte soţul pe la spate şi cu o singură lovitura a reuşit să îi distrugă organele interne.

Închisă într-un ospiciu, doamna Mujitu s-a sinucis din plictiseala printr-o metoda asemănătoare cu cea care a dus la moartea soţului. Sinuciderea s-a produs cu ajutorul unei pompe de bicicletă şi un morcov.

(oricât de greu pare de crezut aceste poveste au la bază fapte reale)
.........................................................................................................................................................................

Audiţie plăcută!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template