duminică, 4 ianuarie 2009

SIDA la vânzare.

O anchetă făcută de ziarul New York Times a scos la iveală că binecunoscuta companie de medicamente Bayer a comercializat timp de aproximativ 20 de ani un vaccin pentru bolnavii de hemofilie, medicament care avea în componenţă SIDA.



DEX: HEMOFILÍE, hemofilii, s.f. Boală ereditară, transmisă de mamă numai băieţilor, care constă într-o predispoziţie spre hemoragie, cauzată de prelungirea timpului de coagulare a sângelui.

Cum se precizează şi în materialul televizat, motivul pentru care vaccinul nu a fost folosit in Statele Unite era pentru că se ştia ce "kinder cu surprize" este (comercializare oprită în SUA din 1984). Dar lipsa informaţiei în Asia, Africa şi Europa a dus la o comercializare fără probleme. Astfel încât, Bayer împreună cu Guvernul SUA, a vândut SIDA hemofililor şi famililor acestora, având în buzunare un profit foarte mare. Din declaraţia ziaristului aflăm că această companie împreună cu conducerea Statelor Unite a procedat ca un vechi regim, care în istorie se debarasa de "membrii ineficienţi ai rasei". Mai multe persoane din Asia au catalogat gestul ca fiind "rasism". Se pare că Bayer era ştia ce conţin medicamentele fiind acoperită de FDA (U.S. Food and Drug Administration).

..........................................................................................................................................................................

Cineva mi-a spus că este obligatoriu să foloseşti prezervativul pentru a nu te infesta cu HIV/SIDA. Consider că această "scuză" este greşită, deoarece din cele mai vechi timpuri (aproximativ 1500-2000 de ani), formele "primitive" ale prezervativului erau folosite pentru a evita sarcinile sau infecţile. Nicidecum pentru a proteja omenirea de boli cu efect mortal. O altă dovadă este aceea că HIV/SIDA a apărut abea în jurul anilor `60-70`(forme incipiente) şi a căpătat trăsătura mortală cunoscută astăzi în urma unor experimente. Următorul film explică "cockteil-ul de boli" care au stat la baza SIDA:


Este important şi indicat să foloseşti prezervativul mereu, dar nu are ca UNIC SCOP protejarea faţă de o boală inventată/creată.

..........................................................................................................................................................................

Să fie o teorie a conspiraţiei sau rea-voinţă? Cercetările în domeniul SIDA şi cancer nu sunt mediatizate prea des. Studiul cum că o anumită celulă din oasele de rechin poate duce la distrugerea celulelor canceroase a rămas la nivel de "ştire de 10 rânduri". Dacă au loc descoperiri în domeniul acestor boli mortale (şi cred că sunt zilnic descoperite lucruri importante), aceste "bombe salvatoare" sunt păstrate în anonimat.


0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template