miercuri, 28 ianuarie 2009

Vă meritaţi soarta!

Acest text este făcut la nervi aşa căăăăă...

Dragi bucureşteni, şi români până la urmă. Să nu mergeţi la vot! Să nu vă duceţi! Fiţi duri, daţi o palmă politicienilor şi leneviţi pe canapea că e cea mai bună metodă pentru rezolvarea problemelor. Să nu cumva să votaţi pe cineva care nu e perfect, dar e răul "cel mai mic". Să voteze inculţii planetei care se vând pentru o pungă de mezeluri expirate. Voi să staţi acasă să vă plăngeţi că nu aveţi cu cine... Să spuneşi cu patriotism "aşa e în România", că asta e mentalitate de viitor.

Acest text se adresează în mare cetăţenilor din sectorul 5 şi 3. Dragi bucureşteni care aţi votat primarii primarilor, vă meritaţi soarta. De Vanghelie auzi numai în campanie. ATÂT! În rest e ocupat cu viaţa lui politică. A ieşit a 3-a oară! (TREI BĂ!) primar în sectorul 5 şi se comportă la fel. A spus că face că drege. &%(#¤)")(/#%!!!!!! Sectorul 5 bălteşte în gropi si încă sunt străzi neasfaltate (pentru că cimentul ăla are 90% pământ în compoziţie). Şi ce zic eu gropi!, cratere tatăăăă!! Vanghelie, eşti un geniu că ai prostit de 3 ori (TREI BĂ!) alegătorii. Vă meritaţi soarta (cei care ştiu pe ce au pus ştampila)! Asta avem cu asta defilăm.

În sectorul 3 e tot Negoiţă!? E praf oricine ar fi. Traficul e varză şi oricât se c*c* Mircea Badea pe el, cedezi şi incepi sa depăşeşti pe şina de tramvai! Că mori de inimă în trafic. Şi nu poţi să mergi pe şină că rămâi cu maşina acolo! Am şi eu o întrebare: cu ce se mândresc cei din Sectorul 3? Care e marea realizare? Poate greşesc eu...

Oricum. Români, vă meritaţi soarta! Suntem conduşi de incompetenţi pentru că sunt votaţi de proşti care se vând pe pungi. De, geniile dau o palmă peste bot sistemului. Mă fac să râd cu lacrimi!

O melodie isterică, asemănătoare situaţiei:

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template