luni, 12 ianuarie 2009

Cum să faci din rahat, bici.

Încă din primele zile ale acestui blog am precizat că "e foarte tare frate!". E frumos să ai un loc unde să îţi spui părerile, şi să nu fie "glossy" ca hai5. De asemenea, e frumos să primeşti comentarii politicoase (atunci când cititorul are chef să scrie). Repet, politicoase, nu laudative, dar nici înjurături doar de dragul de a spune "ce jmecher sunt, hă hă hă!". Dacă faci aşa eşti un mitocan.

De unde titlul? Păi dacă faci o incursiune în lumea blogărilor afli că sunt mulţi care se bat acolo sus în top, dar se luptă în cititori şi bani. Aseară, Badea (e prima dată când zic ceva de el) se umfla ca ...ce putea şi el, că e mai citit ca Huidu. De asemenea, cică Huidu, zice de Badea ca să facă rating. Adică: nu contează că suntem persoane publice şi poate blogurile noastre nu fac 2 bani că spunem rahaturi, dar noi să avem cititori. ZI BĂ DACĂ EŞTI TARE, CĂ TU SCRI MAI INTELIGENT, dacă tot te dai rotund! Lasă dracu` ratingul, că aveţi destul la TV. Pe voi vă mănâncă palma de fericire să aveţi căcălău vizitatori sau cititori/ abonaţi? Când eraţi puştani, presupun, ca să faceţi concursuri şi "rating-uri" între voi, vă măsuraţi tricicletele cu rigla. Penibililor. Fetiţelor.

Mai e unu, care şi-a făcut o meserie din blog. E şucar să îl pui în lista de bloguri, dar numai numele e interesant, de "zoso" cere ceva imaginaţie. Nu zice nimeni că blogării sunt jurnalişti şi sunt nevoiţi să fie "deontologi", dar nici să ajungi nesimţitul WWW şi să îţi faci din păreri, altar. Pentru Zoso, cine nu e ca el, e ori "prost", "idiot" sau "mitocan". Frumoasă educaţie mon cher!

Sunt atâţia oameni care chiar au ceva de spus pe bloguri, dar nu sunt băgaţi în seamă pentru că nu au... rahatul ăla de vedetă în ei. Dar voi! Voi deja sunteţi praştii, depăşind de mult nivelul bici.

Şi să nu îşi facă vreunu din voi griji că îmi fac publicitate pe spatele vostru, prin simplul fapt că vă precizez. Trăiesc cu impresia că scriu ceva mai interesant ca voi (măcar mă mint singur şi nu îi las pe ei să mă mintă).

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template