marți, 13 ianuarie 2009

Oooo tu ţărane, ai toate calităţile!

Foarte bine ar face FIFA să amendeze Steaua. Şi nu amendează Steaua, taxează primitivismul cavalerului rasist, homofob şi fanatic. Să îl dea jos de la cârma celei mai iubite echipe din ţară (cât încă mai e), să şteargă crucea de pe autocar pentru că e un kitch religios/sportiv şi să joace fotbaliştii fără guler la tricou, pentru că o cruce se poartă, cocalăreşte, în faţă la vedere, nu la ceafă ca în perioada în care religia asta era interzisă.

De ce să sufere Steaua? Pentru că de durerea portofelului nu a venit un jucător sau membru al staff-ului să îţi pălească una peste botul ăla de fariseu biblic.? Emani lipsă de respect şi e maladiv. În jurul tău îşi pierd respectul de sine jucătorii, antrenorii şi suporterii care te mai scot din criză pentru că iubesc un club.

Între tine şi Hamas nu există diferenţe. Tot la zei se rezumă treaba. Diferenţele sunt insignifiante: ăia au banii investiţi în bombe, iar bombele tale sunt banii. Ăia poartă haine rupte şi visează la bogăţie, iar tu ai costume Armani dar îţi pute a blană de oaie. Ai pierdut teren şi e minunat. Ai ieşit din politică la limită (4,99%) pentru că nu ai dat destulă lumină şi pungi. Mă amuz teribil să te precizez acum mai des, deoarece aşa cum cazi tu, creşte nivelul cultural şi social în ţara pe care vroiai tu să o faci "ca soarele sfânt de pe cer!". Ţeapă! E eclipsă...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template