duminică, 4 ianuarie 2009

Creiere spălate.

Revin cu un alt documentar foarte bun care dezbate problema unor dereglaţi mintal. Ultra-religioşii care îşi distrug copiii. În acest film avem:

- tineri (4-5-6 ani) cu creierele spălate.

- mostră de gândire: "Ce e prostia asta cu încălzirea globală? Folosiţi Pământul că oricum nu staţi mult pe el! Nu băgaţi în seamă ştiinţa pentru că este o minciună şi nu demontrează nimic". Cu alte cuvinte: distruge planeta, distruge omul, aglomeraţie în Purgatoriu.

- comparaţia "palestinienii le pun copiilor grenade în mână la 5 ani". Apoi "profesoara de dumnezeire" le cere tinerilor să-şi lase "soarta în mâinile lui Iisus şi să facă ce li se cere". Sacrificiul suprem. Aşa că nu e diferenţă între ei şi palestinieni.

- este exact o sectă care te atrage prin bunătate şi promisiuni deşarte. Şi nu poţi combate ce te învaţă ei când ai doar 10 ani.

- "naţiunea americană e construită pe baze iudeo-creştine". HAHAHA! Naţiunea americană e construită pe baza unor indieni care se închinau la râuri, munţi, pietre; şi un port plin cu ceai basculat de pe vapoare. "The British are coming!"

- teoria evoluţiei este luată la "mişto". Şi ce glume bune, hăhăhă!

- Bush este considerat un sfânt şi deschizator de drumuri. Ca să vă faceţi o idee despre cât de dereglaţi sunt nişte oameni.

Acestea sunt câteva puncte. Vizionare plăcută:

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template