sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Nesimțirea are mustață

Acum câțiva ani, fisu, o pleavă de club, se droga prin separeuri cu gagicăsa (nu ai cum altfel să le numești pe aceste picolițe). Nesimțirea polițiștilor de a îi aresta și a îi pune sub acuzare a scos la lumină puterea tăticului care din 2 pocnete și 3 mișcări a schimbat legea, astfel încât silfidul și silfida au scăpat cu făina la bot și c*c*tul pe ochi.

Anual, speculantul mondial (cum a fost poreclit de Boanchiș), organizează măceluri de porcine cu colți, pe terenul lui cei drept. Că are. Vin oameni de vază din lume, își pun pușca la ochi și își bat joc de 200-300 de exemplare, plânse apoi de prefăcuții ecologiști care protejează animalele. Ăia care se uită în gura ta de Crăciun, își pun ochelari de soare în ianuarie, să nu vadă că porcul cu mustăți masacrează o turmă de animale.

Și dăi și omoară cu zâmbetul pe buze și apoi retragete la conac, unde te ghiftuiești cu 150 de grame din vânat. Ai omorât ca sălbaticul tone de carne ca să mănânci precum fotomodelele. Restul donezi cu o modestie falsă. În loc să dai porci și vaci, că avem căcălău în țară, tu omori mistreți. Te și distrezi, mai și donezi. Chiar dacă în calendarul chinezesc e anul vacilor, tu ne demonstrezi că în calendarul românesc e anul porcilor.

Un bătrânel plângea că petrecerea ta de fătălăi a dus la distrugerea a 40% din recolta care îl ținea în viață. Poliția l-a găsit vinovat pe bătrân deoarece nu și-a angajat bodyguarzi să îi apere cocenii. HUO și HA HA HA!

Știți care e succesul familiei Țiriac? Tăticul.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template