joi, 16 aprilie 2009

Televiziunea Popoului.

La ora la care scriu acest text, pe OiTV scrie mare „Urmează specialiștii oficiali în cutremure care vă spun exact data marelui seism”, și o trupă cântă despre o tipă Laura, despre care nu aflu decât că a părăsit trupa și că e cam fafaștoacă. Nasol.

Revenim la OiTV. Oare nimeni nu se sesizează că Dan Diaconescu (cât mai e el rege pe tron) induce o stare de panică și efectiv minte poporul cu televizorul? Nuuu. CNA-ul e cu ochii probabil pe Discovery și HBO, deoarece am înțeles, Sexy Brăileanca sau alți maimuțoi nu sunt de interes pentru ei, dar Dan „Neo” Diaconescu chiar e singur pe lume? Sunt sigur că în emisiune iar o să apară secția Agitați de la Bălăceanca, dar dacă e o bătrânică extaziată moare de inimă, de frica mareului zgâlțâit?

Și nu e primul cutremur eșuat al celor de la OiTV. Am avut seisme, bilete loto, sinucideri, tomberoane, senzaționale, penibile, cretine și multe alte evenimente LAMENTABILE!

...........................................................................................................................................................................

Am aflat când va avea loc cutremurul. În ziua apocaliptică a despicării Nikitei. Când din ea o să iasă... OB Vai Kanaibi, iar Dark Father va zice „Eram beat fiule!”.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template