miercuri, 22 aprilie 2009

Cocalar la primărie!

De când a realizat că ciolanul șefiei PSD e prea select pentru el, Vanghelie (arhi-cunoscut CA „CAre este”) a luat puțin calea nebuniei. Dacă o mai ține mult așa o să ajungă un falnic reprezentant al PRM-ului. Are tot ce îi trebuie. Trebuie doar să fie rasist, și de ce nu, doar am văzut și evrei antisemiți.

Nea Vanghelie, după ce a vopsit ciorile -fără tentă- alea de blocuri din sectorul 5 (nu arată rău, dar o treabă neterminată este o treabă proastă!) a decis să facă puțină campanie că doar vin alegerile. Și merge pe nota populistă patentată de Tătuca. De ce să asfaltezi?, dacă Sectorul 5 încă mai are ulițe, de ce să faci parcări?, când oricum se parchează haotic și nu se ridică mașini. El știe doar să aducă niște cântăreți români obosiți și să împartă masei niște mici făcuți cu hârtie igienică. De bere nu bag mâna în foc, dar poate e și aia puțin descântată cu apă de ploaie.

De fapt, supărat nevoie mare că nu poate și Vanghelie să organizeze concerte cu gust (Depeche Mode, Madonna -pentru unii-, Al Bano sau Montserrat Caballe) a zis că: „Dacă nu eu, atunci nimeni!” și a început să amenințe ca un copil fără copilărie că nu va mai avea loc concertul Depeche Mode pentru că nu are el unde să adune băbetul social-democrat să le umfle colesterolul în speranța unui vot. De ce nu regulează babele? Sincer. Sunt doamne în vârstă care pentru un sex-simbol ca Vanghelie ar vota și din mormânt. Are și un avantaj Vanghelie. E exotic. Deci e foarte ușor. Pâna la alegeri face o reuniune a pensionarelor în Romexpo și se ocupă de toate în câteva ore. Atât cât poate. Dacă nu îl ajută și evadatul Bivolaru, să mai răcorească situația. Și pentru babele cu fetish-uri nebune pot încerca n metode: cu Moș Teancă, Revolution Boy, Xerox Boy, CILF (Communist I Like to Funk), One on Oana, Mizilirea unei generații și P.S.D. (Party, Secs and Die).

Pentur domni? Nu mare lucru. Să facă aceeași turbare a maselor (eng. Mas-turbation) pe care o face de trei mandate și câștigul e asigurat. De ce nu sunt eu în PSD să dau sfaturi de campanie? Pentru că îmi place Depeche Mode și bunul gust și nu fac parte din alegătorii lui Vanghelie. Tocmai el a spus: „Ei (oameni cu bun simț, bun gust, bun bun, bonibon) nu votează cu mine”.

Pentru tine care ești de n-ai mai fi:

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template