vineri, 3 aprilie 2009

Pericol!

Atenție dragi cetățeni! La ora la care eu scriu acest text (și voi citiți), Nikita, fata cu pumnul de foc, bate din greu la oameni cu masa de călcat. Deja avem o victimă, soțul copilului, copil care ȘOCANT! o să iasă din Nikita, nu din soț.

Se pare că acest scandal a pornit la masă, între două hălci de porc și patru țapi de bere, iar soțul a consumat o salată Fresh cu puțin ou fiert și un ceai de Cucu-boului. Supărată nevoie mare că a pus câteva kilograme pe ea (de fapt Nikita arată cam AȘA! dar camera video te îngrașă cu 1,99 de tone) a început să își altoiască papucarul (om care stă sub papuc). Adevărul e CĂ, Cristi (victima), a căutat-o atât pe Nikita, cât și omorul. De ce nu o mai iubești măi așa gigea și sexy ca înainte? Sau ai vrut să o folosești și apoi să o părăsești tristă-n batistă? Mitocanule și porcule care ai vrea să fi dar nu ești!

Cum Nikita a crescut prin canalele patriei, e obișnuită să lovească (cu dragoste) cu tot ce are la îndecopită/ îndemână. Și cum nu avea prin apropiere o cheie franceză sau un francez a percutat cu stil de mare boxeriță-mare savarină ar spune egoiștii-, cu ajutorul unei mese de călcat... în picioare. Soțul, încă neînsemânțat, a declarat că o mai altoia și el din când în când, și avem și un film în care o lovește cu brutalitate pe Nikita (aceasta purta mustață pe atunci):


Eu personal cred că e trucat filmul.

În cinstea cuplului vă dedic o poezie. Iote! Sunt prea domn ca să o postez. Dar audiție plăcută pentru cine se încumetă.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template