miercuri, 29 aprilie 2009

Știrile de la hora cinci!

Undeva în România:

- Răzvan Lucescu este noul selecționer al naționalei. De ce Răzvane? Cu ce gânduri te duci tu la națională? Să fi miștoul lui Mutu și Chivu? Să visezi la calificări cu jucători născuți în căruțe Q7 și A6? Mai bine erai un fenomen la Brașov decât să fi un alt antrenor de rutină la națională... Măcar dacă tot ești acolo, rupe câteva arfe, fițe și figuri.

- pe Autostrada Soarelui se plimbă oile. Nu alea de se duc la Mamaia să asculte manele, ci alea care pasc. Și nu iarbă, ci asfalt de trei lulele trei surcele (acum văd atracția). Acesta este turismul țărănesc organizat de Elena Udrea.

- un român a fost înjunghiat la Viena. Probabil a avut un junghi când a văzut cum trăiesc ei și a fost tras în piept de aerul curat.

- un grup de oameni de știință a demonstrat că dinozaurii au rezistat impactului cu asteroidul. Șiam asta de mult! Ei sunt responsabili pentru bombele atomice, cruciadele, inchiziția, atentate, strat de ozon subțire, ecetera ecetera.

- un pacient în stare gravă a fost lăsat baltă de către un doctor deoarece i se terminase programul. Pacientul și-a băgat picioarele și a spus că „nici să fi bolnav nu poți în țara asta!”.

- ancheta privind lupta din mall se extinde. Vor fi anchetate și pițipoancele care se îmbracă strălucitor de la SH, împreună cu cocalarii care poartă hainele bunicilor. Tot de la SH.

Piesa zilei:

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template