joi, 7 mai 2009

Vrei țigară și te arzi!

Nu știu cum am nimerit pe blogul (mare eroare) Bahmuțencei, dar avea un articol despre Eva Kent, și trebuie să recunosc: îmi plac bălăcărelile între proaste!

Povestea era în felul următor: Bahmu o vrea pe Kent la emisiune (cică are emisiune) și Eva începe cu ifose. Că vrea mașină, că pe aici - pe dincolo, ecetera ecetera. Toate bune și frumoase, pentru un rating lubric (cuvânt nou!), da fandosita porcoasă vroia și 200 de euro pentru apariție. Pfuai! Cum să ceară bani ca să apară la TV în prime time? Păi ușor. Emisiuni cretine de genul au promovat astfel de veNdete și acum e și LOGIC să aibă pretenții!

Supărată că nu a primit suma, Eva a promis că nu mai apare la emisiunea respectivă. Aștept să o trateze toți la fel și ușor ușor să vedem și noi ceva interesant la TV. Și poate o să o cheme și pe Bahmu la TV și nu o să îi placă brânza pe care o primește, rezultă „PA PA!”.

Uite așa ușor o să avem și noi emisiuni TV, dacă nu idilice, măcar normale. Asta că tot spunea Botezatu că el vrea cultură la televizor. Apropo, cum de a ajuns Botezatu să reclame prostul-gust pe care îl cultivă? Nu e ironic? BA DA!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template