joi, 7 mai 2009

Dansezi = EVIL!

Am ajuns să apăr maneliști. Nu știu dacă vă vine să credeți, dar așa e. Și de ce nu, dacă au dreptate! E în felul următor, o profesoară, în tinerețe, a dansat într-un videoclip. Videoclipul unor băieți care dau cu gura pe manele. Nasol, asta e, mai bine nu pot sau nu știu, dar fata a făcut un ban în studenție și unul decent, deoarece în clip apare FOARTE decent îmbracată, față de alte maneliste, iar vedetele autohtone cu care se intoxică elevii (Crudu, Senzual, ecetera ecetera) sunt fafaștoace pe langă tânăra profesoară.

Dar NU! A dansa este lubric, nașpa, urât, malefic, incredibil, senzațional, nepotrivit, neortodox, armaghedonic (cuvânt nou!). Cam așa reacționează genul de profesori care în școală aveau ceva cu pletele mele, cu gusturile muzicale diferite și cu vestimentația personalizată. Educație făcută ori la Agapia ori în beci.

În semn de solidaritate pentru profesoară, în timp ce scriu acest articol dau din buric și cap pe Nirvana și reamintesc tuturor că, așa cum există „dumnezeul săracilor/ bogaților/ mârșavilor/ ecetera”, există și Zeul Proștilor, care după viață o să îi oblige la Negândirea Veșnică.

Ce are sula cu prefectura? Dacă tânăra profesoară abandona școala ca să vândă la butic (salariu mai mare) era bine? Adică nimeni nu vede că tânăra are DEMNITATE! DORINȚĂ! INTERES PENTRU A PREDA! Calitate care lipsește grosolan de multe ori la catedră.

Oare dacă ar fi o oră așa cum ar fi pentru profesorii ăștia anti-lubrici:

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template