luni, 4 mai 2009

Atenție se ridică!

Locuiesc în sectorul 5 și nu am avut de a face cu acest fenomen numit „ridicări de mașini” din două motive:
- Vanghelie probabil a fost prea ocupat ca să facă o firmă cu care să mai fure niște bani;
- parchez regulamentar chiar dacă las mașina la 100 de metri de locul unde vreau să ajung;

În sectorul 2, cu dedicație de la primarul Onțanu, se ridică mașini într-o veselie. Chiar și cele parcate regulamentar în spicul de pe marginea bulevardului. Cum se procedează? Foarte simplu. Oamenii cu Fortralul (mașina de ridicat) se plimbă pe bulevard și care mașină nu este parcată regulamentar - după mintea lor - este ridicată și dusă la dracu-n praznic spre Afumați. Intervine și poliția pentru aplicarea celor 3-4 puncte de amendă.

Cine ridică mașinile? Un finanțator al PSD-ului, Ilie Ciuclea, care deține firma de mare succes SC SUPERCOM SA. Poate sunteți curioși, mai ales cei din sectorul 2, ce va face Onțanu cu cei aproape 600 de lei de care am fost lipsit astăzi... NIMIC! Banii rămân în buzunarul lui Ilie Ciuclea, iar la primărie ajung doar obosiții de 150 de lei din amenda poliției.

Vă îndemn pe toți care știți că ați parcat corect să contestați atât amenda poliției (termen de 15 zile), și să încercați să vă luați banii de la Ciuclea. La ridicarea mașinilor se face o poză. Abia aștept să îmi văd mașina parcată regulamentar...

Ca un scurt istoric: ridicarea autoturismului (de pe loc bun sau nu) vă costă aproximativ 600 de lei. După 48 de ore o să mai plătiți 200 de lei/zi de hoție. După 30 de zile am aflat că mașina - posesie personală - este pusă la licitație. Ești șocat?! Și eu, dar nu trebuie și doamna Ciuclea să meargă la Monaco cu Vuittonu de mână?

Programul de ridicare „Ciuclea” din sectorul 2 a fost implementat imediat după ce Onțanu a câștigat un nou mandat, că dacă se făcea înainte nimeni nu îl mai vota. Clar! Și dacă boss-ul de la SUPERCOM a finanțat campania social-democratului, nu e normal să își scoată și el banul? Răilor și neînțelegătorilor. La licitația pentru câștigarea dreptului de a ridica mașini a participat o singură firmă... ăăă... a da: SUPERCOM!

Ilie Ciuclea a declarat: „Taxele pe care noi le percepem sunt cele mai mici din București. Nu ridicăm decât acele mașini parcate rău-voitor (hai nu mai spune!) pe spații verzi sau care blochează circulația. Persoanelor cu venituri mici li se fac reduceri de până la 80 - 85% (la studenți ce reduceri aveți?). Daca nu eram eu (O, TU ZEUS!), erau alte firme care făceau același lucru. Programul nu va dura mai mult de un an (din august 2007 până în...), până când se vor construi parcări, iar apoi, ca și în Occident (ești arestat?), vor fi ridicate doar mașinile celor care refuză să folosească parcările".

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template