vineri, 31 octombrie 2008

Un pas mare pentru tine, un pas înapoi pentru omenire!

De fapt titlul se traduce în felul următor: O flegmă mare pentru tine, un trotuar mai puţin igienic/curat/circulabil pentru omenire.

Domnul are o prestanţă. Mustaţa tunsă, părul gelat, fond de ten pe lângă nas, două culori pe faţă, o sprânceană masculină pe ambii ochi, costum pieptănat cu peria de sârmă, pantofi stil western. E un domn.

Îşi trage suflarea, scanează piţipoancele din jur, se uită pe sub sprânceană îşi trage sufletul şi dă afară cei mai bun din el...o flegmă! Se uită mândru la creaţie, nici Van Gogh nu era aşa mândru de urechea lui în sânge cum era "alde ăsta" de flegma lui. Se uita la expectoraţie, ea la el...vorba aia, "dragoste la prima vedere" SAU "eu te-am făcut eu te...omor"?

Se aştepta ca toţi să cadem pe spate, cum cădeau găinile în desenul animat cu cocoşul Frankie, dar de fapt nu a căzut nimeni. Şi tu vrei o ţară demnă de Europa nu? Să-ţi calce neamţu în scuipat, sau să patineze francezul iarna pe saliva ta? Am găndit o vorbă care sper ca peste ani să apară într-o carte cu replici celebre ale unor oameni oarecare: Cine flegmează cu măiestrie masculină, are mereu muci în gură!

........................................................................................................................................

Audiţie plăcută....

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template