sâmbătă, 25 octombrie 2008

Cretinisme din lumea...întreagă?

Preoţii vor majorări salariale asemănătoare profesorilor. De ce? Pentru că încă ne aflăm în acele secole în care preotul = profesor, şi de asemenea, în societatea românească preotul are şi alt rol în afară de a consuma în numele bisericii bani de la buget (vezi bugetul alocat Catedralei Sărăcirii Neamului). Pe blogul lui "Dumnezeu e ateu" apăruse şocanta veste că din banii munciţi de noi, o parte sunt duşi către biserică. Adică din "sângele şi sudoarea frunţii mele" preoţii se plimba cu Lincoln, Q7 şi alte "cazane"? Ce viaţă domne...sau Doamne. De preoţii săraci din mânăstiri nu îmi pasă că mai fac o exorcizare şi îşi scot pârleala...

.......................................................................................

Tot în domeniu. Un profesor de religie nu a venit la ore, şi doi elevi s-au luat la bătaie până unul din ei a murit de stop cardio-respirator. Să recapitulăm:
- preotul nu era la prima oră la care lipsea (din spusele elevilor), deducem din asta că era la miting pentru majorarea salarială din două părţi: educaţie şi biserică.
- agresorul suferea de probleme de exprimare şi se bâlbâia uneori, motiv pentru care a fost "luat la mişto" de victimă. L-a lovit cu piciorul în piept şi o prostie a devenit o dramă. Dragi profesori (în general, dar în special cei de religie), când mai ajugeţi la ore, decât să repetaţi aceleaşi lecţii de clasa a II-a, decât să huliţi celelalte religii, să jigniţi gay, ş.a.m.d., mai bine învăţaţi copii cum e cu moralitatea (mai ales aia creştină)...e mai folositor bun-simţul în societate decât "Procesul maimuţelor" (vezi filmul).

.....................................................................................

A apărut o nouă emisiune pe Antena (1,2,3,4,fără număr?), în care sunt prezentate n-jpe mii de cazuri şocante. Avem de la preoţi care fac sex (că de preoţi pedofili şi barbugii ne-am săturat), până la babe care îşi aud câinele cum le spune "mama" (în unele cazuri numită SCHIZOFRENIE), căţei de vedete, sâni de vedete, prostii de vedete...adică are şi Antena, OTVu` ei! Dan Voiculescu, cu toate programele tale de studenţi şi educare naţională, ai dat rău cu secreţia (vâscoasă) produsă de glandele nazale şi eliminată prin nări în fasole...
Apropo. "Profesionist" moderatorul că a întrerup un telespectator care îşi manifesta dezgustul pentru subiectele emisiunii. Score!

.....................................................................................

De ceva zile încoace, toată suflarea păcătoasă stă aliniată pe trotuar la Mitropolie să primească iertarea păcatelor, "promoţia 2008-2009". Faptul că lumea se calcă pe artrite pentru o nouă mântuire nu mă interesează. Mă interesează fenomenul în care părinţii cu probleme grave îşi duc pruncii (copii de 1-2 ani) la Mitropolie, şi stau cu ei 10-12-18 ore! Ieri, în jurul orei 17:00, în tramvaiul 32 (care altul?), o doamnă cerea voie să stea pe scaun cu copilul ei de 1 an jumate. Într-un trancarici arhi-plin (cum stau indienii pe trenuri), copilul a plâns şi a tot plâns...De ce? Mămica lui avea ATÂTEA păcate că şi-a târât micuţul la coadă pentru 12 ore. În frig, nemâncat, nedormit...lux ce să mai. Pe lângă faptul că nu ştia nici să îl ţină în braţe, tot tramvaiul am învăţat cum se calmează un copil. Vă rog atenţie...ce urmează să spun e mai tare ca tot OTVu`...Deci:

Se pune mâna pe capul firav al pruncului. Se prinde cu putere. Se imprimă o forţă în muşchii mâinii drepte egală cu cea a unui boxer. Şi într-o fracţiune de secundă JPOC! Copilul are capul lipit de geamul tramvaiul. Geamul duduie, toţi călătorii rămân interzişi. E linişte. Copilul ori are toate sinapsele distruse, ori creierul e făcut tapet undeva în micuţa lui cutie craniană. Mulţumesc de şou Deus.

.....................................................................................

Să destindem atmosfera sâmbătă...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template