joi, 9 octombrie 2008

Aventura lu` Kiwi Legendaru`!

Era o zi de joi. Afară ploua cu bancnote ieşite din curs, pentru că în Caterincă City, totul era ieşit din curs. Kiwi stătea la computer şi scria în jurnal:

"Dragă Jurnalule...astăzi...la frumoasa vârstă de 21 de ani...am simţit că a venit. Pubertatea a venit ca un fulger peste mine. Simt cum imi turuiesc hormonii pe sub piele şi simt că tre să fug...să mă urc pe calul meu alb şi să plec în căutarea ei...marea mea dragoste...cântăreaţa de etno-house...dansatoarea din buricul-pământului...minunata...superba...şucara...Lira Gospodina!".

Cuprins de avântul aventurii, Kiwi s-a urcat pe iapa lui Q7, cu motor pe perfuzie şi dăi bice...(30 de secunde mai târziu)...până în staţia de tramvai unde avea să înfrunte prima lui provocare în drumul spre marea iubire. "Trancariciul în flăcări" plin de nebuni, cerşetori de suflete, aroganţi cu haine trendy, "făcători de buzunare" şi alte orori... Ajutat de 2 controlori de bilete a trecut peste această primă probă. Dar el nu ştia...săracul...

Kiwi era victima unei înşcenări. Controlorii erau membrii PRM şi PNG şi Prea Nefericiţi purtători de amenzi. Liderul lor Gidim Bedor (dacă amesteci cele 2 nume iese o combinaţie foarte...ungurească, ha!), era pe urmele lui Kiwi pentru că era născut dintr+o mamă negresă, chinezoaică-ţigancă la origini şi un tată evreu american din Budapesta. Kiwi duhnea a trădare naţională...şi a bere, ceapă şi usturoi...dar asta era o chestie ce deranja la fete. În durerile facerii de bine, Kiwi a fost dus la Înalta Poartă din PIMPera. Dar pentru CĂ COnducărul îşi făcuse blog, cerşetorii erau după colţurile blogului în speranţa unui leu aruncat în scârbă de la etaj de către Mesia din Carpaţi.

Legenda lui Kiwi continuă...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template