miercuri, 22 octombrie 2008

Acum fără el...

2. O lume fără bărbaţi!

a) cauze
- consumul mare de bere provoacă impotenţă. Împreună cu tutunul, rezultatul în timp e dramatic. Bărbaţii îşi pierd "funcţia", cad în depresii, apoi cad pe gânduri şi în ultimă instanţă cad de bunăvoie de pe blocuri.
- se înjură toţi bărbaţii de mamă, până acestea supărate că sunt incluse în discuţie aiurea, îi bat pe "româneşte"...îi omoară.
- e anul 2342, Steaua ajunge din nou în finala Ligii Stargate a Campionilor (ultima dată fiind în 1989), conduce la pauză cu 5 - 0 pe Rapid Vărăşti, şi după pauză pierde cu 5 - 7. Infarct miocardic pe capete. Suporterii adverşi mor de bucurie..comă alcoolică. Anti-talentele? Mor de plictiseală...

b) repercusiuni
Femeile sunt singure. O lume paşnică plină de Mall-uri, vile spaţioase (decorate şic) şi străzi pline de Q7 şi alte tănculeţe. Totul este minunat, un şomping într-o veselie, o bătaie cu perne (în costum de baie) generală. Viaţa e simplă, constituită din batoane de slăbit şi vodka cu suc de portocale/gin tonic. Sunt şi tipe mai hardcore care merg cu sutienul lăsat şi Burger în poşeta de firmă...dar ele sunt hardcore piţi. Nu mai există bătăi în ciocolată pentru că nu mai au pe cine bucura. Doar bătăi generale în stradă pentru o pereche de blugi sau o cremă de faţă. Telefoanele mobile sunt aşa avansate încât ele fac de mâncare, ele fac curăţenie, ele f..ardează. O societate aşa complexă şi totuşi simplă. Procrearea? "Sămânţă" masculină de diferite culori, firme, briz-brizuri la mall-uri.

c) concluzie
Chiar dacă nu am întâlnit eu MĂCAR un grup de 20 de fete care să se înţeleagă, o planetă plină de femei e o utopie frumoasă. Dar sunt atâtea calităţi pe care femeia le pierde fără bărbat: fitnes de la frigider la fotoliu sau căratul cutiilor de bere, psihologie extremă la nervi, frăgezire naturală a pielii prin bătaie nejustificată şi sălbatică, mângâieri cu parul, abureli sub clar de lună...şi una de bine, o cină plătită.

Audiţie plăcută.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template