marți, 14 octombrie 2008

Pogo în trafic!

Ce ciudată e şi vremea asta. Motivul virozelor: dimineaţa frig şi la prânz cald! Continui...

Drumul până la buncărele unde facem laborator radio/tv a fost plin de peripeţii. Ştiţi cum e să nu vă puneţi odată centura, sau să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi şi să apară din senin 3 maşini de poliţie care să vă alerge 10 metri, 2 brigăzi de mascaţi care să sară prin boscheţi şi un elicopter care să scrie pe cer "Trage pe dreapta nenorocitule!"? Astăzi nu era nici măcar o amărâtă de patrula comunitară pe parcursul unui drum de 3-4 km.

Cetăţeanul Gogu a băut toată noaptea de bucurie...durere la parastasul soacrei sale. Dimineaţa la ora 9 a zis "Să mă duc şi eu...acasă! ce credeai hoaşcă nebună că vin cu tine în pământ? HAHIHOHA!". Se urcă în Dacia lui cu motor euro -4 cu scuipător de benzină şi dăi bice la cei 2 mânji putere. Merge în zig-zag pentru a cuprinde cât mai mult din şosea. EL E REGELE! Trece razant pe lângă un autobuz 139, dar din gestul de evitare a unei posibile coliziuni, rupe oglinda unui Audi şi mai zgârie 2 maşini. Rămân în spatele lui din 2 motive:
1. o depăşire poate fi un risc major.
2. comedie fără bilet.

Gogu trece toate semafoarele pe roşu pentru că vorba aia, îi place să intre pe stop (v-am scârbit nu?), dar decide în intersecţie că e timpul să schimbe placa de la pick-up-ul din maşină. Opreşte şi caută în casetele vechi "a mai zgomotoasă casetă cu maniele". Se chinuie CU CAsetofonul şi când reuşeşte taie intersecţia...EL E REGELE ŞOSELELOR!...100 de metri mai în faţă adoarme la volan şi propteşte cazanul în gardul unei case.

Gogu doarme liniştit şi leşinat, noi ceilalţi plângem că şoul e sfârşit. Omul cu gardu? Cui îi pasă! El o să aibe comedie de acum încolo...

Astăzi o dedicaţie horror...dacă nu sunteţi fanii stilului măcar râdeţi de contrabasul tipului.



Apropo de "regele". A apărut pe zidurile din Bucureşti mesajul "Isus e regele!". Nu era Elvis? Şi am observat că iar a cedat psihic o femeie la biserică şi lumea zicea că e posedată. S-a dovedit ştiinţific că în peste 80% din cazuri, persoanele "posedate" provin din medii ultra-religioase, şi ieşirea lor nervoasă e o simplă revoltă psihică. Vorba aia. Ce e mult strică.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template