vineri, 12 decembrie 2008

Homo Mioriticus!

Cândva, programul de televiziune Antena (1,2,3...ecetera ecetera) era un etalon de seriozitate şi bun gust. Acum e un moţ la... materia digerată şi eliminată.

Dacă te uiţi la OTV o să te trezeşti cu apelative gen "incult", "inadecvat" sau simplu şi neaoş "prostule!". Dacă te uiţi pe Antena eşti de n ori mai depăşit de aceste apelative. Emisiunea "Acces Direct" a apărut pe modelul OTV şi a furat TOTUL din garsoniera din Romană. Invitaţii, prostul gust şi aberaţiile.

Cheamă "personalităţi" să urle, pe Nikita să îşi prezinte valenţele de dom`nişoară cu fâşu neatins, pe Magda să fie Şuie Paparude, pe Sexy Brăileanca să vadă ţara ce valori o reprezintă la TV. De ceva timp a tot apărut un personaj numit Fernando, intitulat "cel mai jmecher manelist". El săracul nu are nici o vină. Mama lui a recunoscut că este debil şi că are probleme psihice cu acte. Dungă roşie pe buletin. Trist sincer...trist că un grup de "oameni" s-au găsit să facă "mişto" pe seama bietului "manelist" care îşi dă în petec în trust. Glume de cea mai joasă speţă pe seama inculturii personajului şi comportamentului...HUO!


Personal îmi este ruşine să mă uit al astfel de emisiuni, dar să mai şi râd de neajutoraţii care probabil primesc bani să facă circ pe sticlă. Şi într-un timp Antena făcea campanii de ajutorare a nevoiaşilor. Acum au schimbat macazul: "Să vină sărmanii la noi să râdem de ei, ca o turmă de boi!". Voi meritaţi să fiţi legaţi!

Tuturor din emisiune vă dedic următoarea melodie:

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template