duminică, 21 decembrie 2008

Bâtman sau Ca cavalerul negru nu există.

Dacă nu mai ai 13 ani şi îţi place un film artistic cu o doză de realism, în care personajele nu zburătăcesc prin ceruri ca Son Goku şi alţi eroi japonezi, Batman - The Dark Knight e filmul perfect. Nu e nou (am primit o remarcă că recomand filme vechi, dar îmi pare rău că nu rup netu să prind filmele piratate imediat cum apar), dar e sincer, cel mai bun din seria Batman.

Are şi o doză de realism. Se pare că problema financiară de la nivel global îl afectează şi pe şoarecele cu aripi, acesta fiind cazat la bloc (sanchi, cică are castelul în renovare), fără multe gadgeturi, fără avionul în formă de liliac şi cu o maşină fără flăcări dar cu o motocicletă încorporată. Costumul de liliac este făcut ceva mai prost fiind penetrat de dinţii unor "pichinezi", dar are componente pompoase ca: titaniu, oţel, cripton, plastelină, hubba bubba, etc.

Actorul principal? Cică e bun. Nu ştiu. Prea fals, ss-it, peltic uneori, rr-it când e Batman, mistic. Dar Heath Ledger (Joker) este magistral. Păcat că a murit pentru că după cum interpretează rolul de psihopat, era un nelipsit al trilogiei.

Filmul este lung, dar aproape trei ore, nu o să te poţi mişca din scaun deoarece povestea este captivantă şi uşor de înţeles. Finalul este surprinzător şi tot ce mai pot spune este: Vizionare plăcută...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template