marți, 19 august 2008

Uliţă Challenge 2008!



Nu vă era de ajuns că avem zilnic un trafic groaznic în Bucureşti, cum îmi place mie să îi spun "marele Bombay"? Acum aveţi un MEGA motiv să plutiţi la volan de încântare. Ocoliţi mai mult, conduceţi mai lent, mai precaut şi vă enervaţi "angro".

Nu mai întrebaţi de ce că ştiţi. Din nou şi iar, Bucureştiul fiind o mega capitala europeană, o metropolă mondială, îşi permite să susţină fiţele unui raliu. Treaba e în felul următor. Vin cocalarii străini cu piţipoance străineze ca să impresioneze cocalarul român cu piţipoanca autohtona...aşa stricată cum e, da e a noastră.

Din banii noştrii, plătitorii de taxe şi impozite, s-a făcut una bucată circuit de Formula Nşpe, şi s-au adus bolizi cu iepe putere să vadă tot românul ce ar putea conduce dacă ar avea drumuri şi nu ar consuma timpul de muncă să se uite la trancarici. Din nou va cădea tencuiala de pe blocurile din oraş din cauza zgomotului "şucar" făcut de tancurile pe 4 roţi, dar asta nu contează când ai în oraş un aşa şou.

Vă mulţumesc, din nou, dragi organizatori că mi-aţi distrus şi anul acesta o săptămână, fiind FORŢAT să ocolesc kilometrii întregi ca să vă lăfăiţi voi trabanturile tunate şi proastele fardate/operate/reoperate/chinuite/crăcănate/avortate, şi vouă cocalarilor cu Dacia 1300 cu eleron, care nu mai încăpeţi în piele de fericire că vedeţi o maşină străină şi o proastă de export. Plecaţi cu ei de unde au venit.

Poftim Uliţă Challenge 2008. Vrum Vrum!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template