luni, 1 iunie 2009

ND și Alina Plugaru

Astăzi a avut loc o adevărată revoltă în centrul Capitalei, zona Unirii. Mai mulți homosexuali care susțineau o paradă au fost atacați cu pietre, furci și topoare de mai mulți membrii Noua Dreaptă. Grupul de homosexuali a răspuns la fel de violent cu bezele și rujuri multicolore. Poliția a încercat să liniștească spiritele „deci așa și prin urmare” a rupt bâtele de cauciuc pe câțiva anarhiști cu vestimentație dubioasă. Starea de calm și bunăstare a fost restabilită în jurul orei 18:88, pentru ultrașii din galerie, și 2500 Î.Hr. pentru restul oamenilor.

De ce luptele astea? Membrii ND au precizat că homosexualii sunt vulgari, agresivi și anormali prin liniștea și pacea pe care o doresc datorită orientării lor sexuale. Gay au precizat că vor să aibe o dată pe an bulevardul doar pentru ei, deoarece în restul anului este al cocalarilor și fafaștoacelor.

După luptele de stradă, plini de evlavie și cu dogma creștină în frunte, membrii ND s-au retras la Eros Show, unde Alina Plugaru susținea un debate despre erotismul în lumea religioasă. Cei din ND au declarat că nu au fost deranjați de afișele pornografice ale Eros Show-ului, care au împânzit orașul și că așteaptă cu nerăbdare să o frece până la ediția viitoare. De asemenea, părinții care optează pentru o educație normală au declarat că au fost încântați de afișele cu Alina Plugaru (goală) din stațiile de autobuz, deoarece în sfârșit „mami a putut să arate unde îl trimite pe tati după ce se îmbată ca bățul din imagine”.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template