joi, 18 iunie 2009

RESPECTUS MAXIMUS Gogol Bordello!

Aseară Gogol Bordello a electrizat peste 2.000 de oameni la Teatrul de Vară din Herăstrău. Din ciclul "mă duc la puţine concerte, dar alea sunt demenţiale!", cel de aseară a depăşit orice aşteptări. Pe drum chiar vorbeam cu grecul Cristi, "să vezi ce puţină lume o să vină la un asemenea concert". De unde. Cozi kilometrice la sucuri, bere şi tricouri.

Concertul a început cu Taraful Haiducii, care sincer, nu cred că o să mai spun asta vreodată, dar au fost FOARTE TARI! Crestaţi, bătrâni, tineri, pletoşi, toţi au dansat pe muzică lăutarească... şi nu erau beţi... nu toţi:))

Când în şcenă a intrat Eugene Hutz deja totul era altfel. Arena a început să tremure. Nici nu au cutezat cei de la Gogol Bordello şi au început să cânte piesă după piesă, cu o scurtă pauză, pentru a descrie povestea unei piese (cu o tabără de ţigani distrusă) şi cum într-o lume normală nu e corect să se întâmple aşa ceva...

Pe piese ca Wonderlust King şi Start wearing purple nimic nu mai avea logică. Toţi săreau, făceau pogo dacă aveau loc şi cântau în gura mare. Mulţumim Gogol Bordello, mai vrem şi vă aşteptăm săptămâna viitoare. Până atunci ne delectăm cu filmuleţe de la concert:


0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template