vineri, 5 septembrie 2008

Tragi-comedia III

........................................................................................................................................

Lăcrămioara avea deja 27 de ani. Renunţase de mult la finanţatorul ei. O don`şoară ca ea vrea "careră şi biznis", nu se poate dedica unei relaţii unde cel mai mare efort era ridicarea furculiţei la gură şi căc...cam atât.

Prin patul ei trecuseră deja mulţi bărbaţi, puştani şi magnaţi trecuţi de vârsta a treia. Nu se putea decide care să îi fie alesul. Simţea cum virginitatea şi frigiditatea fugeau de ea şi oricât Bifidus Esensis mânca tot proastă şi balonată rămânea în faţa dragostei.

În ultimul timp simţea că banii autohtoni nu o mai mulţumeau şi făcea groapă în scaunul de piele din BMW-ul lui Ahmed şi Porsche-ul lui El Dik. Arabi de viţă nobilă, tineri, abea le mijise mustăcioara specifică pe tenul bronzat, îndrăgostiţi de tânăra Lăcrămioara, nu ştiau că sunt prostiţi de don`şoară, afişându-se pe rând cu câte unu. Colerici cum sunt în general tinerii îndrăgostiţi (şi arabi), nu au detonat o bombă pentru ea dar i-au umflat gura şi ochii tinerei meduze în semn de recunoştinţă pentru că făcea pe biblioteca la amândoi, şi poate deschisă spre lectură şi pentru alţii.

Deja simţea că viaţa fuge pe lângă ea. Trebuia să îşi găsească un bătrânel cu inima pe ace şi averea pe munţii din Elveţia, ori măcar un tinerel cu priză la TV care să o bage şi pe ea în showbiz. Dar nu prindea. Bătea discotecile de profil din Bucureşti şi tot ce prindea era câte un puştan cu păr creţ lipit pe piept ce conducea Audi A6 din 49, şi erau independent financiar până la prima gogoşerie.

Disperarea o atinse. Decise până la urmă că trebuie să se mărite. Să facă şi un copil că aşa e creştineşte. O pală de milostivenie o atinse şi îl luase pe băiatul vecinei de la 4. Ea îl luase pe el, el neputând să ia nimic. La lenea şi prostia lui nici răceala nu se lipea de el. Dar avea apartament şi maşină mică. Avea cu ce să se laude la prietenele ei care înca mâncau shaorma şi bătaie pe Mătăsari.

.......................................................................................................................................

Urmează finalul Lăcrămioarei.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template