marți, 2 septembrie 2008

Maimuţa din tribună.

Atât am promis că nu o să mai scriu de acest personaj cu "mustaţă" de Clark Gable şi apucături de mulgător profesionist, dar din nou "barbugiul mistic" o comite şi mă simt penibil că demagogii din ţara noastră preferă să taxeze apariţia în slipi a unui parlamentar pe plajă (dracu a mai văzut om în geacă de blană pe plajă?!), în schimb pe Salvatorul României, acest Mesia din Pipera, pentru care schema 4-4-2 este o inspiraţie divină, nu e decât material de "mişto", "caterincă" şi publicitate ieftină. TREZIREA! Omul ăsta e cât se poate de serios! A făcut el 5% în alegeri? Mai e mult până departe?

Acum nu ştiu câţi dintre voi urmăriţi partidele de fotbal (acum cu GSP TV, de 10 ori mai puţini), dar întotdeauna deliciul unei etape îl face tribuna. Acolo pe Ghencea, sub copertină, există un geam delimitat cum are şi Papa la Vatican, numai că Benedict al XVI-lea are discursuri legate de pace, în schimb "filosoful practicant" emite elucubraţii masei de oameni care au urechi să îl audă. Citez: "N-am mai vrut să iau negri la echipă!"

Ce a vrut să zică cu asta? Că Steaua o să devină Lazio, unde fiecare gol al echipei italiene este întâmpinat de salutul nazist al unei galerii înfierbântate? Că maimuţele din tribune vor arunca banane (cum, îşi aruncă mâncarea?!) în jucătorii de culoare? La fiecare gol al lui Semedo, galeria o să îl salute cu mâna dreaptă ridicată? Titlu de carte conspiraţionistă: "Gigi Becali - Hitlerjugend sau cămaşă verde?". Poate la următorul Gay Parade vom afla ce tatuaj are pe sub cămaşă acest apărător al neamului, şi propovăduitor al iubirii creştine. Doar aşa te-a învăţat Iisus, nu? Aruncă cu piatra în cel care nu e de culoarea, religia şi prostia ta.

Amuzant e că pe forumuri se cere şi aducerea a 2-3 "bozgori". Să vină ei. Poate pleacă EL: Gigi Almighty!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template