luni, 3 noiembrie 2008

Ştirea de la ora şinşila.

În premieră mondială, cu sloganul "acelaşi cioban cu alt turban" (nu poartă ciobanii turban dar e bine la rimă), o emisiune auto din Franţa l-a desemnat pe Jiji "cretinul săptămânii" pentru că dădea ca "ciobanul" (cât de redundant) cu ranga în dricul lui numit Maybach. Deja e la nivel mondial...mai comentează cineva?

După ce că naţionalismul bubuie în ţărişoara asta, UDMR mai vine şi cu idei tâmpite. Ultima dudă e asta cu votatul la 16 ani. Sunt tineri care nici la 20 de ani nu ştiu un partid/doctrină şi ăştia vor să se voteze de la 16 când mulţi tineri ştiu de Jiji, Iliescu şi Nemuritorul-Ceauşescu? Anul trecut în liceu mulţi colegi ar fi votat cu Jiji sau Vanghelie că "ei e dăia tupeişti care face şi drege". Ce că avem acum palmieri, să vezi cu ăştia la putere ce ţară bananieră ne tragem! UU AA!

Veste bună. Cancerul pulmonar începe să devină o carte deschisă. Deja s-a descoperit că există o genă în organismul uman care produce cancer pulmonar atât la fumători cât şi la nefumători. Se pare că Gena e o puştoaică chinezoaică (15 ani) din Europa (hiper-târgul) care a venit cu/în valiza în România la produs de ciorapi şi bagă bărbaţii în cancer şi carceră.

Fărăscopul serii: o să vă vină un mail la drum de seară cu textul meu.

Zicale celebre: A bea şampania din acelaşi pahar este primul pas către o veşnicie împreună. (Franţa)
A bea bere din aceeaşi ploscă e primul pas spre o hepatită veşnică. (România)

SUA tratează cu România scoaterea vizelor. În sfârşit o să auzim şi în New York: "Turist? Velcom...dis iz ză trip of ior laif!"

Ştirile de astă seară s-au terminat. Plec la sforăit deoarece lipsa de somn provoacă apariţia cancerului mamar. Aşa spun ultimele cercetări în domeniu, te pui cu medicii?

Audiţie plăcută...

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template