luni, 17 noiembrie 2008

Oierul şi-a luat maimuţe!

În haosul de pe stadioane, acolo unde nu te poţi duce cu copilul, soţia sau amanta a apărut nouă specie care ameninţă "spectacolul" fotbalistic.


Îmbrăcaţi în negru, steroidizaţi (posibili impotenţi după reguli medicale) şi cu creierul spălat de "Soarele sfânt de pe cer!", armata lui Zmărăndescu a frăgezit la suporteri de îi numărai ca sacii de cartofi din târg. Şi dăi şi luptă, şi s-a aruncat Zmărăndescu în luptă, ca Mihai Viteazul, de îi lua pe huligani de gât şi îi arunca 4 scaune mai încolo. Făcea lege după programul "ABC. Anti-Becali=Crimă".

Dacă ar fi bătut pe cineva sau ar fi scandat lozinci rasiste (şi altele care duc la sancţionarea clubului) suporterii ar fi meritat evacuaţi, nu altoiţi, dar cum Becali (pe cale să devină paria societăţii) şi-a trimis armata de maimuţe, a rezovat problema curat şi sigur. Cu bocanci în piept şi pumni în figură.

Să îţi ardă toate bannerele din România şi să te forţeze să te retragi la stână. Nimeni nu te vrea. Nimeni nu te vrea mort pentru că se murdăreşte caldarâmul, dar toţi te vrem înapoi în grajdul tău.

NIMENI NU TE VREA ŢĂRANE!

Şi câţi suporteri ai bătut tu şi cu armata ta Zmărăndescule, de atâtea ori sa primeşti asta:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarul este ca se poate sa fi fost cam dur in comentariul pe care ti l-am lasat, insa lecturand mai cu atentie blogul tau am realizat ca viziunile noastre asupra lumii sunt radical opuse. Prin urmare, nu prea vad in ce ar putea consta un dialog intre noi. Sincer.

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template