vineri, 16 noiembrie 2007

Liceu undercover.


De la incidentul cu elevii injunghiati prin autobuz, Nichita Stanescu, liceul, a devenit o a 2-a sectie de politie. Sunt peste tot. Si nu inteleg, de ce? Nu avem gogosi la budic (daca gluma e prea "americaneasca" schimbam), nu avem merdenele.
Dupa atatia ani in care elevii s-au dat cu capetele de catedra, se aruncau prin geamuri si mai multe lovituti aplicate cu colegialitate, apare acest Factor X cu "cascheta" sa perturbe yingu` si yangu` educatiei. Pai eu ma multumeam cu filmele cu violenta si semi-pornografie ce apareau pe youtube.
Observ ca acum toti acorda atentie elevilor. La butic, vechea vanzatoare a fost schimbata cu un agent cu peruca si sort, astfel ca de cate ori cumpar ceva imi verifica banii la ultraviolete. La toalete nu mai vorbesc. In 2 toalete se fumeaza si se paseaza Burgeru` la 2 litri pe dedesubt, in cel din mijloc 2 elevi (de sexe diferite) se cunosc mai bine, si in ultimele 2 politisti fac o misiune de supraveghere intensa "Aici pe receptie. Sunt aproape sa depun microfoane. , mai esti pe receptie?". Din ultimul WC se aude o voce infundata "Sunt pe vine".
Profesorii au o tehnica noua de predare: "George Bacovia. Terminat. Poet simbolist. Terminat. A scris poezia Plumb. Terminat". Si asa trece ora. Si caietul se termina intr-o saptamana.
Mai multe sincer nu mai astept. Sunt obisnuit deja. Dar va rog sa imi semnalati daca ceva ciudat se mai intampla in licee. De exemplu: la proba de sport cand alergati sa fiti urmariti din spate de o masina cu sirenele pornite, iar cand iesiti la fumat, sa fiti supravegheati de pompieri. Oricum e bine ca dupa fiecare incident neplacut se mobilizeaza si politia. Prevenirea incidentelor ar rezulta 0 incidente. 0 incidente 0 lucruri interesante. Faliment OTV, Libertatea si Click!
Ca la detergent. Infractiunea este buna!

1 comentarii:

Anonim spunea...

yey...traiasca infractiunea:D:D:D

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template