miercuri, 21 noiembrie 2007

Descopery Sanel.

Toti radem de ei, dar de fapt ce sunt ei? Facem glume pe seama lor si totusi de putine ori ne impunem. Se numesc "manelisti" si in acest text voi prezenta un documentar, studiu realizat pe o asemenea specie, pe parcursul unei zile.
..............................................................................................................................................................................
-ora 9= trezirea este intampinata de telefonul mobil ce tipa din toate difuzoarele "Cine bate la fereastra mea o oooo". Nu serveste nimic la masa, deoarece isi aranjeaza parul, procedeu ce dureaza prea mult. Satisfacut de noile haine mini-manelisto-style si freza cu creasta plostita de gel si suvite blonde, pleaca la scoala.
-intre ora 10 si 11:30= pe drum este insotit de un coleg de aceeasi specie, care il acompaniaza vocal si cu ajutorul telefonului mobil, intr-un concert semi-live, semi-playback dar maxi-kitch, concert ce crapa geamurile autobuzului, si ridica parul in cap calatorilor. 2-3 persoane, le cer respectuos, sa opreasca "muzica": "Da opreste dracu schelalaitu ala!". Nici un rezultat. Indiferenta da roade. Si lumea isi roade unghiile de nervi.
-ora 12=liceu. Este intampinat de altii ca el, cu acelasi stil de haine si aceeasi muzica. Se simte in centrul atentiei. Nu respecta intregul program scolar. Nu considera necesar statul la ore asa ca prefera sa domine trotuarul din fata liceului, unde imbracat in trening cu Puma, agata boboace.
-ora 14=paraseste incinta liceului si pleaca cu "baietii" sa colinde Magazinul Unirea in cautarea existentei pierdute. Nu cumpara nimic, nu cucereste nimic, nu gaseste nimic. Vorbesc despre telefoane cu 27 de pixeli si memorie cat pentru toata istoria manelelor.
-intre orele 18 si 20=merge pe jos pana acasa, pentru ca "mersul pe jos, face piciorul bengos".
-ora 21=intra prin efractie pe mess, violand buna dispozitie a tuturor. Incepe sa dea mass-uri cu manele, situri de manele si cerinte de melodii...evident manele. Incearca cateva cuceriri cu scopul de a obtine o partida de...cyber-sex. Nu iese nimic, fetele raspunzand cu indiferenta la apelativa ca: "papuse", "silfido", "sucaro".
-se face ora 23=in dormitor intra mama personajului. Femeie trecuta prin viata, isi pupa cu satisfactie progenitura, il intreaba cum o mai duce cu fetele, daca mai e "cuplat" cu alde Lucica, si intr-un final cand sa iasa pe usa ii spune ca la sedinta cu parintii va face "sou" pe seama profei de engleza care la taxat pe "pui" cu 2, nota gresit acordata pentru cata engleza stie: "funk you", "son of a plaja" si altele care le stie de la emisiunea de cultura generala "Vacanta Mare".
-ora 23 si juma`=isi termina grisuletul si se aseaza in patul, ce are ca imprimeu chipul tuturor manelistilor. Isi pune telefonul la incarcat, pentru maine, si adoarme.
Acesta este studiul organizat de Discopery Sanel, pe seama manelistilor.

2 comentarii:

Tea spunea...

Se putea o descriere si mai detaliata :)) manelistul face muulte. ai uitat sa scrii ca iubeste aurul

Anonim spunea...

foarte adevarat..
dar sa stii ca ai uitat de minimalisti, punkeri =)), rockeri :)), etc..

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template