joi, 8 noiembrie 2007

Cel mai scump job, si cel mai ieftin blow.

O sa incep cu o mica istorioara. In anii `20 Charlie Chaplin a fost una dintre cele mai notorii victime ale valului anti-felatie. Captiv intr-un divort violent, actorul a fost inculpat pentru ca ar fi “solicitat, cerut si comandat ca reclamanta sa se supuna, sa faca si sa comita, pentru placerea piritului, asemenea acte si lucruri, anormale, impotriva naturii, perverse si degenerate, incit expunerea lor in detaliu ar fi fost revoltatoare, indecenta si imorala.” Chaplin, de fapt, nu facuse nimic altceva decit sa-i ceara nevesti-sii o repriza de felatie. In 1927, a ajuns la un acord, prin care trebuia sa plateasca 625.000 de dolari, scapind astfel de proces. Acesta este cel mai scump blow-job din sitorie.
Din anii `20 vom ajunge direct in anul 2007, unde un personaj, la fel de ghidus precum Chaplin, dar cu o sotie binevoitoare, intreprinde "o portie" de sex oral intr-un restaurant din Bucuresti. Intr-un film, mai mult regizat, Irinel si Monica, acest cuplu public, au infaptuit o asemenea fapta. Pe langa faptul ca nimeni nu a dat pe nimeni in judecata, stirea care a tinut mai multe zile prima pagina, a oferit un spectacol grobian. In primul rand, Monica face ce vrea cu gura ei (de la proverbul "omul si-o face cu mana lui", modern "omul si-o face cu gura ei"), dar faptul ca acestia fac un motiv de mandrie din asa ceva, ar trebui sa fie jignitor pentru oricine se aseaza la masa respectiva.
Doresc sa ii amintesc Monicai, ca in antichitate, se facea un astfel de job, si pentru mancare. E de felicitat ca ea a primit pe langa mancare, bani, masini, publicitate, s.a.
Comform zicalei "Lahis fellat assibus duobus", tradus ca: Lahis face felatie pentru o jumatate de sextert, putem spune ca Monica face felatie pentru jumatate de reclama.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template