joi, 3 ianuarie 2008

Sa ninga!

Ce imi doresc acum? Sa ninga pana devenim o tara alba. M-am saturat de blocurile gri, casele negre de la hornuri si masinile vopsite in culori inchise sa fie "underground" (acolo si doresc sa fie). Sa fie totul alb si curat...WinterFresh, deci si racoritor.
Sa nu mai existe munti de gunoaie si pamant in urma lucrarilor lente. Sa existe munti de zapada de pe care copii sa se arunce in zapada moale de la poale.
Trafic? Ce e aia? Oricum a invatat si romanul ca banul prosteste, si ca nu moare cu portofelul in buzunar, si dupa ce isi face provizii se retrage la casa lui cu familia. Nu mai alearga dupa paine (astfel demonstram ca nu suntem o tara saraca), nu mai fuge dupa bani, nu mai da in stanga si in dreapta. Doar se muta prin pat sa stea comod.
Primarii? Cine are nevoie de ei? Sunt plecati in Insulele Ca..Canare parca. Sa stea acolo la plaja pana ii chem eu inapoi. Aici sau acolo tot nu fac nimic. Mai ocupa si un loc in plus. Tsunami la voi acolo.
Romanul nu se mai chinuie 3 ore sa isi scoata masina din parcare, pentru ca daca iese cu ea de acolo, parcarea ii va fi furata cat ai zice "prostu` satului". Asa ca lasa masina sa hiberneze sub stratul gros.
Televiziunile? Nu se mai lamenteaza si nu mai face nici o jurnalista spasme pe teren, ca sa se deszapezeasca. Stau la pupitru toti, vorbesc despre relatia lui Mutu cu Elodia, Laura Andresan cu Chivu si ne vom uita la emisiunea "Schimb de neveste" intre Prigoana si Columbeanu. Iri bate cu pliciul senzual , gadiland noua sotie, Prigoana bata cu piciorul , nervos pe podoaba cu grisine de scena.
Ce sunt astea? Amintiri din copilarie? Al treilea val? Ntz! Este zborul peste un cuib de cuci, berze si pupeze.

3 comentarii:

Anonim spunea...

nu inteleg ce legatura are toata aceasta polologhie cu iarna, zapada..
nu inteleg de ce fiecare se crede un mic caragiale si acum ca e la moda, ne facem blog. iar daca ne uitam atenti vedem ca in fiecare blog este acelasi stil si se vorbeste despre acelasi subiect. se critica, sau se incearca sa se critice romania de pusti de 16-18 ani care de abia au invatat ca mai exista si alt post in afara de mtv.. (protv, cu stirile de preferat)

intai a fost "messu" apoi a fost hai cinci -u acum .. este blogul..

what next?

Cuvantul meu spunea...

Urmeaza mtv si alte programe invocate. Nu uita ca e o tara de Mitici, si numai "caragialii" pot spune ceva.
E un blog de pareri personale. Imi pare sincer rau ca nu ii pot multumii pe toti, dar poate atunci as ajunge presedinte.
In texte sunt ironic, nu copiez nimic. Imi place sa rad de orice e hilar sau posibil de "caterinca".
Daca nu gusti stilul, textul sau culoarea textului iti recomand urmatoarele bloguri: elena udrea, iliescu, geoana si alti ilustrii care nu o sa iti inspire "caragiale". Bafta

Anonim spunea...

nu este nimic de inteles:)
have a nice day

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template