marți, 8 ianuarie 2008

CADEE!!!

In sfarsit se demoleaza racheta din Piata Unirii. Simt in sufletul meu o usurare. In sfarsit scapam de "CHESTIA" aia cat casa, care atragea lumea spre o imbulzeala generala si stateau cu orele, cu gura cascata, de le ploua in gura, sa admire "ce n-a vazut Parisu` sa mor io!".
Anul acesta vreau un bradut natural (daca mai exista prin padurile patriei), impodobit frumos (inca nu am inteles ce cautau spicele de grau pe "magnificul brad"? aluzie la vechiul sistem? :P).
Cade cade cade, date ba ca cade! Cum spune o melodie :P. Sper sa il darame, ca daca il demonteaza o sa trec prin centru si voi auzi un cor de "aaaaaaa"-uri melancolice, si din motive de bun gust, nu voi putea sarii de bucurie. Si alt motiv e ca nu pot alerga pe zapada, deci risc un masaj in plina strada. Cu pumnii si picioarele taranului de oras.
LA MULTI ANI si LA MAI PUTINI BRAZI din spite de bicicleta! :D

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cel mai rau e lucru a fost ca au instalat ditamai braduloiul...(daca stau bine nici nu stiu la ce aveam nevoie de atatea fiare...sunt sigura ca puteam simti spiritul sarbatorilor si fara "MINUNATUL BRAD IMENS...GIGANT"...Iar acum cel mai bun lucru e ca gataaaa...Il demonteaza...URAAAA...vorba ta...e ca o imensa usurare...parca aveam o piatra pe inima...Anyway God bless Romania si poporul plin de oameni ultra-mega-inteligenti care s-au gandit ca ne e mai bine fara brad...adik fara fiare...mai bine zis:)..
poop johnny:*

Anonim spunea...

Si...ma rog, ce ai cu bradu la urma urmei ca nu inteleg? Daca nu se punea nici un brad criticai ca in oras nu se simte spiritul Craciunului. :-j Si ce daca era facut din fier? Din ce putea sa faca un brad atat de mare, ca unul natural nu gaseau si stii ca nu se permite in Romania asa ceva....

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template