miercuri, 18 iunie 2008

Generaţia de HAUR!

Am preconizat acest moment încă de la început. De când toată ţara se isteriza la pozele cu dormitorul lui Chivu, jocul de table al lui "Nea Piţi" sau WC-ul lui Mutu. Căldarea cu penibil a fost din plin umpluta de "ginta daco-romana" cea plină de mândrie. De ce au învăţat imnul? Pentru că de fotbal nu aveau timp.

E penibil, repet PENIBIL, ca un personaj ca Mutu să fie etalon de viaţă sportivă. Nici in Trinidad-Tobago nu ar fi avut acest statut. Ce să înveţi de la el? Să tragi liniuţe? Să abuzezi de un statut nedemn, şi să faci legea pe teren în faţa unor hobbiţi (sportiv vorbind)? Observ că presa îi şterge dosul, că vezi domne "el a avut cea mai prolifică activitate". Când îl bagi titular 3 meciuri, dai un gol din greşeala adversarului şi ratezi penalti-ul calificării, eşti prolific. 3 meciuri a jucat ca iapa, a ţipat să i se ofere mingea în picior, a executat (e mult spus executat) fiind unul din cei mai slabi în acest domeniu şi a ţinut locul pe teren unui alt jucător. Pe scurt, a făcut umbră gazonului "dă firmă".

Mă amuză că în unele partide fundaşii trageau mai mult la poartă ca "briliantul". Oricum, piŢurcă eşti mare antrenor. Scheme, faze, construcţii, gândire tactică...de toate...dar nu la tine. Tactică:
1. Toate mingile la Mutu.
2. Restul echipei în poartă.
3. Nu avem obiectiv deci vedeţi-vă de soţii şi "şomping".
Eşti mare domne.

Sincere regrete pentru cei care au cheltuit bani pe "naţio-oala". Goală, seacă şi prostească.

N-ai cu cine domne...n-ai cu cine...Nişte:.....(completaţi după preferinţe)

1 comentarii:

crevetelul-turbat spunea...

niste tarani...
:))
un dobitoc mutu fara egal...nr 10 in prostie si ingamfare...da in meciuri e cu mult sub 0...cu vreo 10 cam asa:))
te iubesc ingeras:*>:D<:X

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template