marți, 18 decembrie 2007

Piata din Piata Unirii!

Au venit sarbatorile si lumea e in cautare de cadouri.

Unii mai isterici ca altii, cauta prin supermegagiga market-uri cadourile perfecte, stau pana la revelion la cozi si se mai si bat pentru ultima felie de paine, sau carnat oferit gratuit. Am si urmarit cum, in provincie (Constanta?), a fost deschis un nou supermegagiga market, si lumea a luat cu asalt raionul de scaune pliante, urcandu-se pe la 5 metri pe raft de unde aruncau cu ele in capul muritorilor de "sezatoare". Femeile erau extaziate "AM PRINS 6 SCAUNE! VALEI! A VENIT CRACIUNU SI LA MINE!" in schimb ce o doamna probabil cu musculatura subdezvoltata "Doar 2 scaune. E o tragedie greu de trecut cu vederea. Prevad cu aceasta ocazie seceta in Rusia si inundatii catastrofale in baia mea de la vecinu` de deasupra. Trist."

Azi la Spotvertising va recomandam ceva mai lejer si la fel de competitiv ca orice supermarket. Se numeste "Piata din Piata Unirii", si in functie de raziile Politiei (cat mai rare), acesta poate ajunge de o suprafata egala cu a unui supermegagiga supermarket. Cu ce ne intampina Piata? Pai cu vesnicul "Na mancatias (legat) de la noi, ca la alti e nasoi!", "Sosete baietii, Abibas, Mike, Fuma. Na baietii!" si nou venitul de peste mari si tari: "Proaspete plovere (pulovere) lume, acum sosite de pe vapor via China. Na neamule jucaria cu catelu`, proaspat lipita cu scuipici aici in spatele magazinului". Oferte ce dau suturi in derriere firmelor mari.

Cu ce incepem? Intrarea? E de peste tot. In functie din ce directie apari, in functie de cat de aiurea traversezi strada, tot acolo ajungi. Design? Revolutionar. Pe sistemul "cumpara si mergi mai departe in sir indian". Mesele de vanzare prezinta un model Vx3000 cu picioare rabatabile si posibilitatea de incarcare in carca ("Pacala trage usa dupa tine") si fuga cu sarituri peste hopuri...bineinteles din calea Politiei (siguranta si neincredere).

Oferta consta in plovere (pulovere stiu!) din mohair cu optiune de desirare pentru a-ti face altul singur, bijuterii di` la Milano, Paris, Londra via Slobozia, Baicoi. Jucarii lucitoare si zgomotoase, care atrag si surzesc in aceeasi masura, si cel mai interesant "Potaia Zburatoare" (cunoscuta si ca Super Zdreanta), ce faci 2-3 pasi, pasi chinuiti de latratul bolnav si bateriile 777, o tucahara pe spate cu aterizare in barna si o ridicare cu mana...vanzatorului.

Shomping placut!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template