miercuri, 30 iulie 2008

Stilul ucide! Diferit...

A fost ieri un avânt de crime. Am spus-o aşa franc şi sec pentru că aşa e. Se omoară lumea în ţara asta într-o fericire. Dar oricum,acum cât e vară şi sunt concerte multe, lumea se omoară după specificul muzical.

Avem, una bucată puşti emo ce îşi hăcuieşte iubita (a vrut să îi dea Vanşii, pentru că papucii şi dau ăştia de modă veche), şi el supărat nevoie mare, a gândit să îi lase un semn amintire. Şi a aşezat-o pe săraca fată în amintirea tuturor. Cu un cuţit de bucătărie a înjunghiat-o în zona gâtului. E groaznic! Înainte se sinucideau, dar acum...Şi cu părinţii în casă. Cât bun simţ pe ei, înainte când veneai acasă cu o fată intrau peste tine în dormitor cu "Să vă aduc o prăjitură? Mai aveţi cico? Prezervative? Ceva? Mai revin în 2 minute oricum...", acum poţi să faci harem, să faci şi copii + procesul de fătare, ca să nu mai vorbim de crime, că ei nu mai intră peste tine.

Un cuplu de punkişti a murit în condiţii necunoscute într-o scară de bloc. Erau înconjuraţi de sticle de vodka şi bere. Primele cercetări arată că erau 2 studenţi emininche, câştigători ai concursului "Pace şi ecologie pentru o lume în anarhie!". Poliţia a demarat o anchetă să afle cine e sadicul om care înainte să îi oblige să îşi bea minţile, i-a obligat să se îmbrace aşa dezordonat şi să le facă creste. Familia băiatului e şocată, acesta urmând să plece cu bursă la Hardvard pentru studii economice. De fată se ştie că era ghid turistic pe Lipscani. Aşa se pierd valorile naţionale...of of oi oi...

Ultima crimă a avut loc într-un apartament din cartierul Zăbrăuţi când cetăţeanca Mandravica a abuzat sexual cu tot cu cele 130 de kilograme de soţul ei, taximetristul Fanie (55 de kg, 90-60-90). Pe ritmul manelistic şi mistic al melodiei: "Eu am kile şi valoare / Fac valuri la ştrand şi mare!", Mandravica, dusă de ritm, i-a aplicat soţului una bucată şuncă peste tâmplă, acesta ajungând inconştient. Considerând că e minunată în ale dansului (la fel de graţioasă ca Magda de la OTV, cine a văzut-o dansând), şi-a aruncat bărbatul în pat, şi la violat până la sufocare. A murit asfixiat, înconjurat de dragoste.

Să cântăm în codul morse...e mai sănătos.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template